Diablo 4

Blizzard, anu ngumumkeun Diablo 4 pikeun PS4, Xbox One, PC sareng PC di BlizzCon 2019, teu acan masihan seueur inpormasi ngeunaan kaulinan atanapi nunjukkeun layar naon waé. Éta moal dileupaskeun taun ieu. Harepan ayeuna éta bakal kaluar dina 2022. Tapi, ieu teu acan dikonfirmasi. Nanging, éta bakal nyorong genre RPG ka hareup. Éta sahenteuna anu diklaim Activision Blizzard COO Daniel Alegre.

Alegre, nyarios ka investor sareng analis dina panggero panghasilan Activision Blizzard panganyarna nyarios yén kaulinan ngaleuwihan ekspektasi sareng disetel ka "maju seni genre aksi-RPG." Sanajan kitu, bit panungtungan ieu fans Diablo bungah tapi teu dipedar. Janten, éta henteu terang kumaha Diablo 4 bakal ngahontal ieu.

Éta ogé penting pikeun nginget yén sanajan ieu pernyataan hype-inducing, aranjeunna kudu dilaksanakeun kalawan gandum. Pernyataan ieu henteu dihasilkeun ku pihak katilu anu mandiri. Éta ogé henteu katingalina improvisasi. Ieu dibagikeun sareng investor ku COO sareng panyipta kaulinan. Activision Blizzard, kumaha oge, henteu nyarios cara kieu ngeunaan sadaya sékrési na.

Diablo 4 dikembangkeun pikeun PS4, Xbox One (PC), sareng PC. Sanaos teu aya inpormasi dina waktos ayeuna ngeunaan patandingan anu bakal datang ka Xbox Series S atanapi PS5, éta aman pikeun nganggap éta bakal. Tetep dikonfirmasi yén versi Nintendo Switch bakal sayogi.

"Dina Diablo 4," a blurb ngeunaan kaulinan nyatakeun yén pamaén bakal narékahan pikeun mawa harepan deui ka dunya ku cara ngéléhkeun jahat dina sagala inkarnasi jahat na, ti kultus cannibalistic setan-nyembah jeung undead kabeh-anyar tilelep nu emerges ti basisir. bari nyered korbanna ka kuburanna anu caian." Sanctuary bakal kahiji dina runtuyan jeung contiguous, wewengkon mulus nu ngawengku rupa-rupa wewengkon, kayaning gurun kaduruk di Kejhistan, leuweung padet, werewolf-infested of Scosglen, jeung kasar, gurun terjal of Steppes garing.