Demi Lovato janten salah sahiji subjek anu paling diomongkeun dina Senén énjing (21). Alesan? Penyanyi éta mairan kana publikasi anu kontroversial pisan ngeunaan vaksinasi koronavirus anyar. Ieu dina pos ku batur sapagawean, Travis Clark ti band We The King, anu ceuk anjeunna ngalawan prosedur.

Gitaris ngagunakeun argumen yén anjeunna mendakan pikahariwangeun yén média sareng otoritas umum sok milih ngamajukeun obat-obatan, pangobatan, atanapi vaksin, sateuacan promosi tuangeun anu séhat, semedi, kagiatan fisik luar ruangan, sareng kamekaran spiritual. Ogé, tulisan éta masih ngandung sababaraha Warta Palsu dimana éta ngabandingkeun kanker anu disababkeun ku ngaroko sareng kamungkinan kanker ku vaksin.

"Poin anu saé pisan, hatur nuhun pikeun ngabagi," komentar Demi. Saatos manifestasi panyanyi ieu, wéb dibagi pisan pikeun nyerang atanapi ngabela dirina. Sababaraha fans malah nunjukkeun sabaraha seniman ngabantosan dina sabab ngalawan Covid-19 taun ieu.