Murphy Mason balik deui sareng usum énggal tina In The Dark anu badé ditayangkeun dina CW dina minggu anu bakal datang, tanggal 23 Juni. Naha éta bakal langsung langsung dina Netflix sakedap? Kami henteu acan ngartos. Sigana mah séri éta parantos dibangkitkeun pikeun usum kaopat na.

Corinne Kingsbury, kapala séri dibéntangan Perry Mattfeld salaku Murphy Mason, anu maénkeun karakter gadis buta, Brooke Markham salaku Jess Damon, anu mangrupikeun sahabat Murphy, Rich Sommer salaku Dean Riley maénkeun peran pulisi sareng tambahan. , Morgan Krantz sakumaha Felix Bell, saha batur sapagawean Murphy sarta babaturan.

Murphy mangrupikeun karakter introvert anu ngancurkeun diri anu mendakan fungsi énggal pikeun ngadeteksi anu maéhan sobatna. Corinne Kingsbury ogé selebritis Casey Deidrick sakumaha Max Parish, anu boga hubungan romantis jeung Murphy, anjing ngaranna Levi sakumaha Pretzel anu salaki pituduh Murphy urang, sarta tungtungna, Keston John sakumaha Darnell James, saha pamimpin geng lokal.

Dina The Dark Usum 3 trailer

Aktor James Moore ngagaduhan cerebral palsy sareng kapribadianna dina Emmerdale. Selebriti acara, Mattfeld henteu buta dina kahirupan nyata ku kituna anjeunna dikritik kusabab mikaresep peran anu ditumpurkeun sanajan saatos janten jalma anu henteu cacad.

"Kami langsung milarian selebritis buta sareng ningali sadayana," saur Nicky Weinstock, produser. Anjeunna ogé nyarios yén ningali seueur, seueur audisi, sareng kami angkat sareng Perry sabab anjeunna mangrupikeun aktor anu pangsaéna pikeun peran éta dina cara anu pikaresepeun. Anjeunna nyatakeun yén aktor buta dicandak kana tinimbangan tapi Perry sigana paling cocog pikeun peran éta.

Panongton katingalina ngantosan usum-usum anu bakal datang.

Dina The Dark geus bisa boga 74% rata rating panongton on Rotten Tomat.

Ngan ukur recap ringkes, Murphy aya hubungan sareng Josh Wallace, anu mangrupikeun agén féderal anu digambarkeun ku Theodore Bhat, anu bakal ngahiji sareng sadaya pulisi kaluar Chicago anu digambarkeun ku Matt Murray.

Dina The Dark Season, 3 ditayangkeun dina 23 Juni.