Cristiano Ronaldo parantos ngahontal tahapan karirna dimana patarosan pasti bakal ditaroskeun ngeunaan sabaraha anjeunna tinggaleun. Dibikeun sabaraha lila superstar Portugis parantos nyéépkeun dina tingkat anu paling luhur, tank éta bakal garing dina sababaraha tahap.

Teu aya indikasi yén titik éta bakal dihontal iraha waé, sanaos patarosan anu langkung teu pikaresepeun anu ditaroskeun ka anjeunna salami kampanye 2022-23 anu penting. Saga kaluar anu berkepanjangan di Manchester United nyababkeun hiji waktos anu hébat dileupaskeun salaku agén gratis sateuacan langkung seueur tugas bangku dilaksanakeun nalika angkat ka anu sakuduna janten gangguan wilujeng sumping dina tugas internasional.

Ngelingan

Kehadiran Ronaldo sareng Portugal nempatkeun aranjeunna dina paporit sateuacan turnamen Piala Dunya 2022 odds judul, sareng tim Fernando Santos narékahan pikeun ngulang heroik anu masihan aranjeunna kameunangan Kejuaraan Éropa anu émut dina 2016.

A No.7 legendaris diperkirakeun mingpin muatan pikeun leuwih honors utama di Qatar, tapi anjeunna euweuh enjoys rojongan universal lamun datang ka jadi ngaran hareup dina lambar tim. Kakuatanna dianggap ku sawaréh dileungitkeun, sareng waktosna pikeun generasi bakat anu sanés naék.

Ronaldo henteu kantos janten jinis anu ngajauhan tina tangtangan, sanaos, sareng parantos resep pisan salami karir anu luar biasa dina ngasingkeun anu ragu dina interval anu teratur. Anjeunna bakal yakin yén anjeunna tetep lalaki anu pangsaéna pikeun nungtun Portugal maju.

Patarosan atra nyaeta, kumaha oge, naha pola pikir anu dibagikeun ku jalma di sabudeureun anjeunna. Pamaén anu berpengalaman parantos ngaku yén anjeunna henteu mungkin pikeun rahmat gathering global sejen. Anjeunna nyarios: "Kuring ngarepkeun Qatar tiasa janten Piala Dunia terakhir kuring."

Sikep sapertos kitu kedah dipiharep, sareng jaman anyar sareng di luar lapangan sigana bakal disambut nalika acara unggulan FIFA nuju ka Amérika, Kanada, sareng Mexico di 2026. Nanging, aya turnamen sanés anu bakal dilaksanakeun sateuacanna. saterusna.

Euro salajengna bakal diayakeun ku Jérman dina 2024, sareng Ronaldo jelas yakin yén anjeunna tiasa maénkeun sababaraha peran pikeun nagarana di dinya. Anjeunna geus ngadawuh ngeunaan masa depan internasional langsung na: “Kuring masih ngarasa motivasi; ambisi abdi luhur. Abdi hoyong janten bagian tina Piala Dunya ieu sareng Éropa ogé; Abdi badé nganggap éta langsung."

kaputusan

Maksudna sadayana saé sareng saé pikeun Ronaldo, tapi tetep kedah ditingali naha kaputusan gedé bakal dicandak tina pananganana. Salaku pencetak gol utama dina maén bal internasional lalaki, sigana aya seueur nilai pikeun ngajaga anjeunna.

Panginten anjeunna nyandak langkung seueur peran anu ngadukung, kalayan pangalaman anu ageung dianggo di tukangeun layar. Anjeunna henteu sigana bakal bageur nalika dipenta pikeun mundur, kalayan gairah anu terus-terusan ngabakar, tapi éta tiasa janten hiji-hijina jalan pikeun ngagungkeun final anu sanés bari masihan kit beureum cabé.