TPlatform streaming Netflix kedah ngirimkeun Cobra Kai usum 3 ka fans dina 1 Januari 2021, sakumaha anu dijadwalkeun ti minggu kamari.

Fans geus nyaho yén installment katilu Cobra Kai bakal mawa sababaraha tegangan. Nya, akibat tina ragrag Miguel dina ahir usum kamari bakal janten bagian tina perdana anu bakal pencét layar dina sababaraha dinten.

Sareng nalika Cobra Kai balik deui ka layar minggu ieu, fans bakal sono salah sahiji karakter. Sakumaha anu diungkabkeun dina dinten kapengker, murid dojo Aisha Robinson, dicoo ku Nichole Brown, bakal bolos dina cicilan énggal ieu.

Penting pikeun dicatet yén dina taun 2019 Brown parantos ngungkabkeun dina akun Instagram na yén anjeunna bakal bolos dina usum 3 Cobra Kai, hatur nuhun kana kasempetan sareng waktos anjeunna dina séri Netflix.

Ayeuna, showrunner Cobra Kai Jon Hurwitz negeskeun via TVLine yén Aisha moal uih deui kana séri Netflix dina usum 3, tapi, éta henteu hartosna yén anjeunna moal uih deui sareng usum 4.

Dina wawancara anu sami, Hurwitz nginget yén karakter-karakter sanés ti usum 1 ogé teu aya dina cicilan kadua sareng uih deui pikeun épisode anu bakal dileupaskeun dina sababaraha dinten. Ieu naon cenah dina wawancara

"Kami bogoh ka Aisha sareng kami bogoh ka Nichole Brown. Karakter tangtu anu ku urang dipikacinta dina usum 1 henteu muncul dina usum 2, sapertos Kyler, Yasmine, sareng Louie. "Sateuacan usum, kami nyarioskeun ka Nichole hal anu sami sareng anu kami ucapkeun ka aktor-aktor éta: yén ngan kusabab karakter henteu muncul pikeun sababaraha waktos sanés hartosna aranjeunna parantos ngantunkeun jagat raya, yén aranjeunna moal tiasa uih deui. . Urang bogoh ka karakter éta, sarta meureun urang bakal ningali manehna deui hiji poé. “

"Kami gaduh carita panjang pikeun dicaritakeun. Urang condong ningali pintonan ti sudut pandang pisan lega, dimana entrances na kaluar anu ngareureuwas tur penting. Kadang-kadang jalma kedah kaluar supados [reentry] aranjeunna rada béda sareng langkung ageung. “