imah Carita Top raramean Casey Bloys, Kapala Patugas Kandungan Hbo Jeung HBO Max Nyebutkeun Mare Of Easttown Usum 2

Casey Bloys, Kapala Patugas Kandungan Hbo Jeung HBO Max Nyebutkeun Mare Of Easttown Usum 2

0
Casey Bloys, Kapala Patugas Kandungan Hbo Jeung HBO Max Nyebutkeun Mare Of Easttown Usum 2

Casey Bloys mangrupikeun bos HBO di Easttown Upami panyipta hoyong neraskeun séri, usum 2 moal kajantenan. Kasuksésan séjén dina HBO's line-up of gripping tur universal-acclaimed miniseries.The Undoing.Big Little Lies?, sarta Sharp Objects; Mare of EasttownIs dijieun ku cara backyard Ingelsby, panulis. Ingelsby nyerat acara. Kate Winslet parantos Emmy, Grammy, Akademi, sareng aktris anu meunang Akademi saprak 2011, anjeunna parantos maénkeun peran TV anu penting. Mildred Pierce. Winslet maénkeun peran detektif judul dina séri éta. Anjeunna ditugaskeun pikeun nalungtik kasus rajapati ngalawan indung Philadelphia. Sanajan kitu, masalah nya leuwih ti éta. Kasus anu sanésna ngalibatkeun ngaleungit sareng reintegrasi budak awéwé tetep ditangguhkeun. Mare ogé diperjuangkeun pikeun hak asuh ku minantu awéwé.

Mare Of Easttown mangrupikeun kasuksésan anu ageung pikeun HBO. Winslet masihan pagelaran anu pangsaéna dina karirna. Acara éta ogé nyetél rekor énggal pikeun pamirsa, ngagambar rating anu luhur pikeun kabel bayar HBO, sareng jasa streaming na. Mare of Easttown mangrupikeun hiji-hijina siaran anu ningalikeun pamirsa tumbuh unggal minggu, sajaba ti The Undoing. Éta ogé populer pisan di pasar streaming. Acara éta narik seueur palanggan HBO Max sahingga server HBO Max nabrak pas sateuacan séri final. Nalika épisode ahir ahirna dugi ka HBO Max, éta dileler tonggak pikeun janten épisode Original Series anu paling ditonton dina 24 jam mimiti debutna. Ieu nyababkeun seueur anu heran naha HBO bakal nimbangkeun ngalegaan séri terbatas kana séri asli. Tapi, kapala jaringan nyarios yén kaputusan éta henteu gumantung kana kinerja Mare of Easttown.

Casey Bloys, lulugu perwira eusi di HBO jeung HBO Max, ngawartoskeun Deadline yén anjeunna henteu terang lamun Mare of Easttown bakal balik pikeun usum kadua. Anjeunna nyebatkeun yén kaputusan éta henteu dugi ka anjeunna, tapi acara éta ngan bakal diteruskeun upami Brad Ingelsby gaduh ide anu saé sareng nunjukkeun minatna pikeun nyarioskeun carita anu sanés. Bloys nyebatkeun yén teu sapertos eusi musiman anu ditulis dina jaringan sapertos ABC, acara terbatas sapertos Mare of Easttown henteu diperbaharui sabab parantos ngalaksanakeun lumayan. Sabalikna, éta tim kreatif acara anu nampilkeun ide pikeun ngalaksanakeun acara éta, upami aranjeunna ngarasa aya rohangan pikeun carita hébat anu sanés. Baca naon Bloys ceuk handap:

"Jalma nganggap kaputusan éta sapertos ABC dina taun 70an. 'Urang kudu meunang leuwih Mares.' Éta kaputusan anu dilakukeun ku Brad [Ingelsby] atanapi Kate [Winslet]. Abdi percanten ka aranjeunna nyarios yén aranjeunna pikir aya deui sareng ieu kaleresan. Éta henteu salawasna nunjukkeun yén hiji hal bakal jalan saé. Ieu dimimitian ku tim kreatif. Henteu janten tugas abdi pikeun nyetir.

Winslet parantos nyatakeun minat pikeun uih deui kana peran utamana dina Mare of Easttown. Angourie Rice sareng béntang-béntang anu sanés henteu yakin kana acara anu di-renew. Aranjeunna yakin Mare di Easttown éta runtuyan timer ngandung nu showcased sagalana eta kungsi ngomong dina usum tunggal. Pandangan Rice dibagikeun ku Ingelsby, sareng Craig Zobel, sutradara. Sanaos aranjeunna hoyong Maid of Easttown janten produksi hiji-hiji, kasuksésan acara parantos nyababkeun aranjeunna henteu ngaluarkeun kamungkinan ngadatangan deui upami ideu saé.

Saprak harita leuwih ti EasttownSanajan séri geus dibatalkeun, aya argumen dipanaskeun diantara fans ngeunaan naha éta kudu renewed. Sababaraha fans ngarasa yén ngajalankeun sejen diperlukeun pikeun ngeureunkeun duka Mare urang. Sababaraha yakin yén manjangkeun carita bakal nurunkeun kualitas acara sarta ngabalukarkeun eta bisa ditempo dina lampu négatip sarua jeung usum kadua. Big Little LiesAnd True DetectiveEach. Bari bakal hanjelu Winslet ninggalkeun Mare sakali deui, manehna kudu balik lajeng nyieun carita unsatisfying atawa satengah-hearted. visi kreatif Ingelsby urang geus nyieun bédana.EasttownSajauh. Ingelsby mangrupikeun réréncangan anu saé pikeun acara éta sareng pendapatna tiasa dipercaya ngeunaan masa depan. Fans henteu kedah optimis ngeunaan usum 2 dugi ka Ingelsby yakin yén aya ide anu saé pikeun édisi anu sanés.

Ninggalkeun Balesan

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu