Karnaval Baris Usum 2

Baris karnaval usum 2, geus renewed. Acara tv fantasi neo-noir balik deui pikeun séri kadua. Carnival Row debut dina Amazon Prime 2019 sareng nampilkeun Cara Delevingne, Orlando Bloom, sareng Cara Delevingne.

Pulas éta, sanés warna kulit anu penting tapi spésiés. Ieu kusabab fairies jeung sato mitologis séjén diwangun populasi pangungsian anu lajeng ditolak di imah manusa anyar maranéhanana.

Covid parantos nyababkeun kacilakaan pikeun seueur jadwal produksi séri. Iraha masarakat bakal terang ngeunaan pahlawan urang Vignette, Philo, sareng nasibna? Ieu anu urang terang ayeuna ngeunaan usum kadua Carnival Row.

Karnaval Baris Usum 2 tanggal release

Syuting keur usum kadua geus réngsé. Sanajan ieu warta hébat, bakal aya kénéh loba fans kuciwa nu teu sadia on Amazon Perdana Video.

Syuting tina Karnaval Baris Usum 2 ditunda. Éta parantos diproduksi ti saprak Maret 2020, nalika pandémik narajang. Acara éta caket pisan parantos réngsé, tapi éta lirén syuting sareng parantos réngsé ku 2020.

Épisode ahir henteu sesah pikeun difilmkeun. Kami henteu ngarepkeun Karnaval Baris Usum 2 sateuacan akhir taun 2021. Bakal peryogi langkung seueur karya pasca produksi pikeun nyiptakeun grafik pikeun épisode ieu. Ieu mangrupikeun acara sci-fi, fantasi, sareng fiksi ilmiah anu paling diperyogikeun.

Didagoan bakal patut eta. Kota ayeuna gaduh wates anu kuat pikeun ngajauhan mahluk gaib sareng manusa saatos Usum 1 Finale. Ieu bakal mangaruhan dulur di wewengkon, tapi bakal utamana ngarugikeun ka Philo jeung Vignette anu ayeuna di Zona Fae.

Imogen kabuka confessed parasaan nya ka Satuju. Satuju nyerang lanceukna Imogen tapi aranjeunna tiasa kabur ka parahu. Aranjeunna dititah ngahurungkeun parahu deui bari karnaval Baris segregation lumangsung, tapi aranjeunna nampik.

Karnaval Baris Usum 2

The Cast Anggota Usum Kadua Baris Karnaval

Sababaraha anggota matak bisa diganti ku versi anyar dina usum anyar. RycraftPhilostrate ku Orlando Bloom sareng Imogene Spurnrose ti Tamzin Merchant diperkirakeun ngiringan tuang. Vignette, Stonemoss, sareng Tourmaline larou ku Karla Crome ogé diperkirakeun ngiringan tuangeun. Jonah Breakspear ti Arty Foshan, Piety Breakspearby Indira Mall, Runyon McBurney, Runyon Malworthy ku Simon McBurney. Ezra Spurnrose mangrupikeun ciptaan Andrew Gower. Absalom Breakspear diciptakeun ku Jared Harris.

Sababaraha anggota anu sanés tiasa gabung dina daptar matak usum kadua Carnival Row. Éta henteu acan dikonfirmasi ku produsén.

Usum 2 Carita & Plot

Kami ningali Jonah sareng Sophie ngahijikeun langkung seueur kana épisode ahir Usum 1. Vignette, Philo, sareng Sophie tarung pikeun kakawasaan nalika aranjeunna nyobian ngadamel kahirupan énggal di Carnival Row, bumi pikeun sadaya mahluk misterius. Philo mendakan langkung seueur ngeunaan masa lalu satengah dongengna sareng kapaksa milarian dirina dina posisi ieu. Usum 2 bakal nampilkeun Sophie sareng Yunus ngahontal ka Fae. Ieu undoubtedly bakal memicu banjir émosi, kaasup elation na enchantment.

Usum 2: Karnaval Row bakal masihan jawaban ka Imogen, Agreus, sareng kaburna ti The Burge. Usum 2 tiasa masihan urang sadaya thriller campuran ieu sareng jawaban kana teka-teki.