Usum Panas Hideung 2: tanggal sékrési, tuang, sareng plot sadayana anu urang terang ayeuna!
Usum Panas Hideung 2: tanggal sékrési, tuang, sareng plot sadayana anu urang terang ayeuna!

To sadaya fans acara binge-pantes ieu 'Hideung Summer', lamun anjeun dina pilarian update panganyarna na anjeun dina tempat katuhu. Simkuring gaduh warta hébat pikeun sakabéh fans. acara geus siap pikeun usum 2 premiere pas.

Séri Netflix Asli anyar ieu ngeunaan serangan Zombie asalna dina 11 April 2019, tapi anjeun bakal terang yén fans jarak jauh ti zombie nalika ningali usum final. Leuwih ti sataun geus kaliwat ti finale musim. Acara éta aya dina serangan zombie anu paling jero sareng paling maot nalika Z-Nations. Ieu naon anu anjeun kedah dengekeun ngeunaan 'Black Summer' usum 2.

Hideung Summer Usum 2 titimangsa release

Untung pisan, guys! warta alus, jalma! NetFlix usum datang ieu renewed kadua Hideung Summer. Pembaruan éta dilakukeun ku Netflix NX Twitter dina bulan Nopémber 2019. Jaime King, anu dibéntangan dina acara éta salaku Mawar, ogé nyandak Twitter sareng anjeunna warta yén anjeunna bakal dibéntangan sareng ngahasilkeun pikeun usum 2.

Dua taun ti harita di tengah taun 2020, nyiptakeun pandémik Covid-19 parantos réngsé. Diumumkeun dina Juli 2020 yén produksina diperkirakeun dimimitian dina bulan Agustus tapi éta dibatalkeun ku 3 Séptémber 2020, dina waktos ayeuna.

Tanggal resmi peralihan usum anu hasilna henteu diumumkeun. Kami ngarepkeun komunikasi éta dugi ka 2020 atanapi pertengahan 2021 réngsé.

Hideung Summer Usum 2 Plot

Sanajan urang teu boga kasimpulan resmi, usum kadua geus disebut kaluar ku aktor Jaime King. Dina wawancara Comicbook, anjeunna nyarios, "Sagala anu anjeun pikir bakal kajantenan nyaéta kuring bakal lulucon, éta moal pernah kajadian. Bener bakal nahan anjeun scratching sirah anjeun. Ieu ampir kawas fitur paling realistis lalaki. Kawas individu anu sombong? Naha aranjeunna ngagaduhan bentuk motivasi anu langkung ageung? Éta saé pisan sabab éta ampir ngajantenkeun kahirupan sapertos literal. Abdi henteu kantos hoyong maca naon anu bakal kuring tingali unggal waktos kuring maca naskah. ”

Mawar nuturkeun putrina dina nutup usum primér. Spears jeung Sun geus digawé kaluar cara pikeun mawa numpak tinimbang Rose.

Hideung Summer Usum 2 matak

Butuh usum hareup pikeun balik deui ka pemeran utama Rose's Jaimy King, Julius James Justin Chu Carian, William Flowers Sal Velez Jr, Lance Kelsey Flower sareng awéwé Korea Christina Lee. Pikeun detil upcoming tina Hideung Summer, tetep kabaran ku www.jguru.com