"Milyaran" Usum 6: Tanggal sékrési, plot, tuang sareng sadayana anu urang terang dugi ka ayeuna!
"Milyaran" Usum 6: Tanggal sékrési, plot, tuang sareng sadayana anu urang terang dugi ka ayeuna!

Billions mangrupikeun séri televisi drama Amérika anu ngawangun kauangan luhur. Éta diciptakeun ku Brian Koppelman, David Levien, sareng Andrew Ross Sorkin.

Séri ieu ditayangkan dina Showtime dina 17 Januari 2016. Jumlahna aya lima musim dugi ka ayeuna. Ieu diatur dina puseur finansial badag, lolobana New York sarta Connecticut.

"Milyaran" Usum 6: Cast

Béntang acara Paul Giamatti (Charles "Chuck" Rhoades), Damian Lewis salaku Robert "Bobby" Axelrod, Maggie Siff salaku Wendy Rhoades, Malin Åkerman sakumaha Lara Axelrod, David Costabile sakumaha Mike "Wags" Wagner, Toby Leonard Moore sakumaha Bryan Connerty, sarta ensemble badag tina tuang sekundér.

"Milyaran" Usum 6: Ringkesan Plot

'Milyaran' mangrupikeun pasea antara hukum sareng artos. Ieu blazingly parades tabrakan antara Jaksa AS Chuck Rhoades jeung billionaire dana pager hirup raja, Bobby Axelrod.

Usum hiji nunjukkeun saingan sengit antara Rhoades sareng Ax sareng kabencian Chuck pikeun penjahat anu beunghar. Dina waktu nu sarua, perjuangan na teu meunang overshadowed ku pamajikan earning luhur sarta bapana euyeub. Sarua, taktik agrésif Bobby pikeun ngamankeun hasil anu luhur ngaliwatan perdagangan insider sareng suap, ngajantenkeun anjeunna salah sahiji padagang anu paling suksés.

Mangsa suksés diteruskeun ku narékahan pikeun kakawasaan anu janten perjuangan pikeun salamet. Samentara éta, musuh anyar timbul, sihungan reignited, panyaluran karakter anyar aduk drama ka tingkat séjén. Ayana punah?

Runtuyan ieu eunteung prosecutions kahirupan nyata kajahatan keuangan ku otoritas féderal. Khususna, karakter Chuck dumasar kana Preet Bharara sareng gugatan manajer dana pager hirup Steven A. Cohen ti SAC Capital Advisors.

"Milyaran" Usum 6: Usum 6 Tanggal Release

'Milyaran' nyepeng ulasan umumna positif, kalayan rating persetujuan 88% dina Rotten Tomatoes. Dina Metacritic, éta gaduh skor sakabéh 72.

Sanaos usum ka-5 teu acan réngsé sabab sadaya musim teu tiasa ditayangkeun kusabab pandémik. Nanging, dina Oktober 2020, séri éta parantos diénggalan pikeun usum sanés.

Usum 6 parantos siap dileupaskeun taun 2021. Padahal, henteu langkung lami ti anu urang ngarepkeun.