Milyar Usum 6

milyaran nyaéta séri TV Amérika. Acara ieu ngagaduhan genre drama sareng aksi. Acara anu kasohor didamel ku Brian Koppelman, David Levien sareng Andrew Ross Sorkin. Séri ieu Dibintanginya daptar aktor anu paling kasohor sareng berbakat kalebet Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Malin Åkerman, Toby Leonard Moore sareng David Costabile. Acara ieu parantos diproduksi ku Brian Koppelman, David Levien sareng Christian Soriano sareng acara ieu munggaran ditayangkan dina 17 Januari 2016 kalayan dua belas épisode salaku usum kahiji dituturkeun ku usum dua dina 19 Pebruari 2017 kalayan dua belas épisode deui sareng tilu épisode salajengna sareng épisode kalima ahir tanggal 3 Mei 2020 kalayan dua belas épisode. séri ieu munggaran premiered on Showtime. Acara Milyar parantos dipeunteun IMDb 8.4/10 sareng 88% ku tomat busuk.

nyitak

Anggota cast ti musim saméméhna bakal balik pikeun usum anyar 6.

Milyar Usum 6

1) Asia Kate Dillon salaku Taylor Mason
2) Maggie Siff sakumaha Wendy Rhoades
3) Roma Maffia sakumaha Mary Ann Gramm
4) Corey Stoll sakumaha Mike Pangeran
5) Kelly Aucoin

kapling

Henteu, teu aya trailer pikeun Milyar usum genep. Shooting teu acan dimimitian susunan anyar jadi euweuh video pondok nyieun trailer. Susunan lima henteu acan réngsé dina waktos ieu, janten trailer pikeun sésa usum sateuacana bakal kaluar heula.

Tanggal paleupasan

Nepi ka titik ieu, tanggal pangiriman pikeun milyaran susunan genep teu acan uncovered. Reestablishment sumping nalika susunan lima teu acan rengse jadi éta kénéh poé mimiti pisan dina titik éta. Ti titik éta ka hareup kumaha ogé, dilaporkeun milyaran susunan genep bakal kaluar dina sababaraha waktos di 2021.