Tulisan ieu bakal dicitak dina kertas nyata sababaraha dasawarsa ka tukang upami henteu kusabab usaha-usaha para penebang kayu di sakumna dunya. Nanging, seuseueurna jalma henteu terang nanaon ngeunaan industri logging saluareun kanyataan saderhana ieu. Pondasi peradaban urang nyaéta kayu. Tapi, hiji-hijina hal anu rata-rata jalma ningali ngeunaan logging nyaéta produk ahir. Acara kanyataan sapertos "Timber Big" tiasa nyarioskeun ka urang sadayana carita di balik papan atanapi kertas anu urang angkat di toko hardware lokal urang.

Asalna diproduksi sareng ditayangkan dina saluran History di 2020, "Big Timber" museurkeun kana bisnis logging anu dijalankeun ku tukang kayu-luar biasa Kanada Kevin Wenstob sareng kulawargana. Usum aslina acara ieu dileupaskeun deui dina Netflix dina usum anyar. Éta gancang naék ka luhur halaman anu paling diawaskeun dina situs streaming. Fans ayeuna wondering naha maranéhna bakal ningali deui bisnis booming kayu dina "Big Timber" Usum 2.

Iraha Big TImber Season 2 bakal dileupaskeun?

Taya pengumuman resmi geus dijieun ngeunaan "Big Timber" Usum 2. acara téh heubeul ngeunaan satengah taun, tapi nembongan yen teu Netflix atawa Sajarah Channel geus condong kana rojongan a. Ieu henteu hartosna séri éta bakal dibatalkeun.

Usum perdana "Big Timber" ditayangkan di tengah pandémik coronavirus. Ieu hartosna sigana ditembak sateuacan Kanada nempatkeun nagara éta dina karantina. Numutkeun kana The Cinemaholic, séri éta ditémbak antara Séptémber 2019 sareng Januari 2020. Aranjeunna henteu masihan sumber resmi pikeun inpormasi ieu. Inpormasi ieu penting pisan sabab masihan gambaran ngeunaan siklus produksi pikeun "Timber Big". Upami syuting lumangsung dina bulan usum gugur, kaharti yén teu aya jaringan afiliasi acara anu bakal ngumumkeun séri kadua sateuacan syuting dimimitian.

Usum 1 ditayangkan ti Oktober nepi ka Désémber 2020 (via IMDb), nyababkeun sela leuwih ti sataun antara syuting sareng debut. Fans tiasa ngaharepkeun "Timber Big" Usum 2 dina usum gugur 2021 upami usum kadua nuju produksi.

Saha Anggota Cast Big Timber Season 2?

Upami "Big Timber" nampi usum kadua, sigana fans bakal ningali wajah anu akrab nalika acara éta ditayangkeun. Kevin Winston teh lalaki jawab operasi logging. Ieu anu paling atra. Erik Wenstob, putra Kevin, sareng mékanik pikeun operasi logging kamungkinan bakal uih deui ka awak salaku salah sahiji pamilon utama. Sarah Fleming nyaéta pamajikan Kevin jeung mitra bisnis dedicated na.

Kevin dirojong ku Coleman Willner jeung klan Wenstob. Opat lalaki ieu geus nyieun ngaran keur dirina di Kanada salaku salah sahiji pausahaan logging bebas panungtungan. Fans moal ragu ningali "Big Timber" balik pikeun babak sejen.

Lokasi mana anu bakal ditingalikeun Big Timber Season 2?

Sakabéh Usum 1 "Big Timber" ditémbak di lokasi anu sami di Pulo Vancouver, Kanada. Teu jelas lamun Wenstobs bakal kabuka pikeun pindah lokasi dina acara "Big Timber" Usum 2. Bari sigana gampang pikeun manggihan lokasi pikeun acara kanyataanana, industri logging boga sababaraha larangan nu teu dilarapkeun ka batur. Syuting di tempat séjén merlukeun anjeun manggihan tur ngamankeun hak pikeun pilem dina sapotong lahan béda.

Tapi sanés hartosna "Timber Besar" Usum 2 teu tiasa dilaksanakeun di tempat sanés. Acara realitas anu sami, sapertos "Gold Rush," anu ogé ngalibatkeun klaim staking dina plot darat anyar, tiasa ngalih antara musim. The Wenstobs bisa jadi teu geus diucapkeun ngeunaan securing bagian leuweung jauh ti taneuh stomping biasa maranéhanana. Fans kedah ngantosan dugi Usum 2 dileupaskeun pikeun milarian langkung seueur ngeunaan lokasi séri.