Cara Pangalusna pikeun Ngalereskeun Pangropéa Server Dijalankeun dina eFootball
Cara Pangalusna pikeun Ngalereskeun Pangropéa Server Dijalankeun dina eFootball

Pangropéa Server Dijalankeun PES 2022 Fix, Kumaha Ngalereskeun Pangropéa Server Dijalankeun eFootball, Cara Pangsaéna pikeun Ngalereskeun "Pangropéa Server Dijalankeun" dina eFootball -

eFootball mangrupikeun séri kaulinan vidéo simulasi maén bal anu dikembangkeun ku Konami. Baheulana katelah Pro Evolution Soccer (PES) sacara internasional sareng Winning Eleven di Jepang sareng Amérika Kalér.

Dinten ayeuna, seueur pangguna ngagaduhan Pangropéa Server Dijalankeun, Mangga Coba Deui Engké kasalahan nalika muka aplikasi dina alatna. Mudah-mudahan, solusi pikeun masalah éta tiasa dilereskeun.

Janten, upami anjeun ogé salah sahiji jalma anu nyanghareupan masalah Pangropéa Server Dijalankeun, anjeun ngan ukur kedah maca tulisan dugi ka akhir sabab kami parantos daptar léngkah-léngkah pikeun ngalereskeunana.

Kumaha Ngalereskeun "Pangropéa Server Dijalankeun" dina eFootball?

Kasalahan Pangropéa Server Dijalankeun hartosna yén aplikasi nuju ngapdet ayeuna. Salila ieu, anjeun moal tiasa maén game dugi ka prosésna réngsé.

Nanging, sakapeung, kasalahan ogé muncul saatos pangropéa parantos réngsé. Lantaran kitu, dina tulisan ieu, kami parantos daptar sababaraha cara pikeun ngalereskeun masalah dina akun anjeun.

Apdet Aplikasi

Upami anjeun nganggo versi aplikasi anu lami maka anjeun kedah langsung unduh aplikasi versi panganyarna. Ieu kumaha anjeun tiasa ngapdet aplikasi anjeun.

  • buka Play Store Google or App Store dina telepon Anjeun.
  • search for eFébal dina kotak search tur pencét asupkeun.
  • Upami anjeun ningali pembaruan, klik dina Tombol apdet pikeun ngundeur versi panganyarna tina aplikasi.
  • Sakali diropéa, muka aplikasi nu sareng masalah anjeun kedah dilereskeun.

Pasang deui App

Upami metodeu di luhur henteu ngabantosan anjeun dina ngalereskeun masalah, anjeun kedah nyobian ngahapus sareng masang deui aplikasi eFootball dina smartphone anjeun.

Ngahapus pamasangan aplikasi ngalereskeun seueur masalah anu disanghareupan ku pangguna dina aplikasi, ku kituna anjeun kedah ngahapus. Kieu kumaha anjeun tiasa pasang deui aplikasi eFootball dina telepon anjeun.

  • Pencét jeung tahan aplikasi eFootball ikon.
  • Ketok dina Cabut App or Tombol uninstall.
  • Pastikeun ngahapus ku cara ngetok mindahkeun or uninstall.
  • Sakali uninstalled, buka Play Store Google or App Store dina alat Anjeun.
  • search for eFébal teras pencét énter.
  • Klik dina Tombol unduh pikeun masang aplikasi dina telepon anjeun.
  • Sakali diunduh, muka aplikasi nu sareng masalah anjeun kedah dilereskeun.

Tungguan Ieu

Upami metodeu di luhur henteu tiasa dianggo pikeun anjeun maka anjeun kedah ngantosan sababaraha menit atanapi sababaraha jam kanggo kasalahan ngaleungit. Numutkeun kana eFootball, kasalahan sacara otomatis ngaleungit saatos pangropéa parantos réngsé.

Janten, anjeun kedah nyobian muka aplikasi saatos 1 atanapi 2 jam. Nanging, upami aya apdet skala ageung, éta tiasa nyandak waktos anu langkung lami kanggo pangropéa réngsé.

Sababaraha pangguna ngalaporkeun yén kasalahanna otomatis ngaleungit saatos 2 atanapi 3 jam tina aplikasina.

kacindekan: Ngalereskeun "Pangropéa Server Dijalankeun" dina eFootball

Janten, ieu mangrupikeun cara anjeun tiasa ngalereskeun kasalahan Pangropéa Server dina eFootball. Kami ngarepkeun tulisan éta ngabantosan anjeun pikeun ngalereskeun kasalahan dina akun anjeun.

Kanggo langkung seueur artikel sareng apdet, tuturkeun kami dina Media Sosial ayeuna sareng janten anggota DailyTechByte kulawarga. Tuturkeun kami dina Twitter, Instagram, sarta Facebook pikeun eusi leuwih endah.

Sabaraha lami teu pangropéa server panungtungan?

Pangropéa server biasana butuh sababaraha menit. Nanging, dina sababaraha kasus, upami éta pembaruan ageung teras peryogi sababaraha jam.

Anjeun Dupi ogé kawas:
Kumaha Fix "Akses ayeuna dugi" dina eFootball?
Kumaha Fix Autocorrect Teu Gawé dina iPhone anjeun?