Si të shkëputni numrin e telefonit nga TikTok
Si të shkëputni numrin e telefonit nga TikTok

Pyes veten se si ta shkëputni numrin tuaj të telefonit nga TikTok, si të hiqni ose ndryshoni numrin tuaj celular nga një llogari TikTok, të ndryshoni numrin tuaj në një llogari TikTok -

TikTok (i njohur si Douyin në Kinë) është një shërbim pritjeje video me formë të shkurtër në pronësi të ByteDance. Ai i lejon përdoruesit të krijojnë, shikojnë dhe ndajnë video të xhiruara në pajisje celulare.

Ka shumë raste kur duam të heqim ose shkëputim numrin tonë të telefonit nga një platformë e mediave sociale dhe TikTok është një prej tyre. Ne gjithashtu donim të njëjtat gjëra, por mundëm ta hiqnim lehtësisht numrin e celularit.

Pra, nëse edhe ju jeni një nga ata që dëshironi të shkëputni numrin tuaj të telefonit nga TikTok, mjafton ta lexoni artikullin deri në fund pasi ne kemi renditur hapat me të cilët mund ta bëni.

Si të shkëputni numrin e telefonit nga TikTok?

Nuk ka asnjë mënyrë të drejtpërdrejtë për të hequr ose shkëputur numrin tuaj të telefonit nga TikTok. Megjithatë, mund ta ndryshoni ose përditësoni numrin e celularit me një numër të ri nga cilësimet e aplikacionit të TikTok.

Hiqni numrin tuaj celular

1. Hapur Aplikacioni TikTok në pajisjen tuaj.

2. Kliko në Ikona "Unë". në anën e poshtme djathtas për të vizituar profilin tuaj.

3. Prekni në ikona me tre pika në anën e sipërme djathtas.

4. Sipas Cilësimet dhe Privatësia, trokitni lehtë mbi Menaxho llogarinë time nën seksionin Llogaria.

5. Në ekranin tjetër, do të shihni një Numri i telefonit opsioni me numrin tuaj celular, trokitni lehtë mbi të.

6. Përpara se të ndryshoni numrin tuaj, TikTok do t'ju kërkojë të verifikoni numrin tuaj aktual. Prekni Dërgoni kodin më pas fut kodin e dërguar në numrin tuaj të telefonit dhe trokitni lehtë mbi verifiko për ta verifikuar.

7. Pasi të keni verifikuar rrymën, futni numrin e ri dhe trokitni lehtë mbi Dërgo button.

8. Së fundi, klikoni mbi Dërgo OTP për të verifikuar numrin e ri.

Kontaktoni TikTok për të hequr numrin

Nëse nuk keni akses në atë aktual dhe dëshironi ta hiqni atë nga llogaria juaj TikTok, ndiqni hapat e mëposhtëm.

1. Hapur Aplikacioni TikTok në telefonin tuaj.

2. Prekni në Ikona "Unë". për të hapur furnizimin e profilit tuaj.

3. Kliko në ikona me tre pika në krye.

4. Sipas Cilësimet dhe Privatësia, trokitni lehtë mbi Raporto nje problem.

5. Në ekranin tjetër, zgjidhni Llogaria dhe Profili.

6. Kliko në Unë kam ende një problem dhe përshkruani problemin tuaj. Për shembull, “Përshëndetje Ekipi, nuk kam akses në numrin tim të regjistruar celular dhe dua ta heq atë nga llogaria ime. Faleminderit"

7. Raportoni problemin dhe mbështetja e TikTok do t'ju kontaktojë për verifikim dhe ata do të heqin numrin tuaj.

Përfundim: Shkëputni numrin tuaj të telefonit nga TikTok

Pra, këto janë mënyrat me të cilat mund të hiqni ose shkëputni numrin tuaj të telefonit në TikTok. Unë shpresoj se ju gjeni këtë artikull të dobishëm; nëse e keni bërë, ndajeni atë me miqtë dhe familjen tuaj.

Për më shumë artikuj dhe përditësime, bashkohuni me tonë Grupi Telegram dhe të jesh anëtar i DailyTechByte familjare. Gjithashtu, na ndiqni Google News, Twitter, Instagramdhe Facebook për përditësime të shpejta.

Ju mund të dëshironi: