grua duke buzëqeshur duke mbajtur turi qelqi e ulur pranë tavolinës me MacBook

1. Toolify.ai

Qëndroni në avantazhin e inteligjencës artificiale me veglave, drejtoria më e madhe e mjeteve të AI në ueb. Me mbi 7000 aplikacione dhe sajte të AI të listuara dhe shtesa të reja të bëra çdo ditë nga ChatGPT, Toolify ju lejon të eksploroni risitë më të mira të AI në të gjitha kategoritë. Kërkoni, filtroni dhe krahasoni asistentët e shkrimit të AI, mjetet e projektimit, ndihmat kërkimore, aplikacionet e produktivitetit dhe më shumë për të krijuar paketën tuaj ideale të veglave të AI. Me drejtorinë gjithëpërfshirëse të AI të Toolify, do të keni në majë të gishtave zgjidhjet më të fundit të AI për çdo nevojë.

2. FUTUREPEDIA

Futurepedia është një dosje gjithëpërfshirëse e mjeteve dhe softuerëve të AI që u shërben profesionistëve që kërkojnë zgjidhje teknologjike të fundit. Faqja e internetit krenohet me një ndërfaqe miqësore për përdoruesit dhe një koleksion të gjerë mjetesh të fuqizuara nga AI, të përditësuara vazhdimisht për të ofruar risitë më të fundit në këtë fushë.

Me mbi 150,000 mjete të disponueshme dhe më shumë se 350,000 artikuj lajmesh, Futurepedia qëndron si depoja më e madhe e burimeve të AI. Platforma ofron një sërë veçorish për të përmirësuar përvojën e përdoruesit, duke përfshirë filtrat dhe opsionet e renditjes për navigim të lehtë. Mjetet janë të kategorizuara, duke i lejuar përdoruesit të eksplorojnë domene specifike të interesit pa mundim.

Ndër mjetet e paraqitura është "Durable", një mjet për krijimin e faqeve të internetit me fuqi nga AI që shfrytëzon aftësitë inteligjente të dizajnit dhe marketingut për të rritur trafikun dhe për të rritur të ardhurat. Përdoruesit mund të përfitojnë nga një marrëveshje ekskluzive, me një zbritje të ofruar për tre muajt e parë ose çdo plan vjetor.

Përveç Durable, Futurepedia shfaq mjete të tjera në tendencë të AI si "Humata AI" dhe "Audyo", duke u kujdesur për nevoja të ndryshme profesionale si menaxhimi i skedarëve, krijimi i audios dhe funksionaliteti i tekstit në të folur.

Duke u regjistruar, përdoruesit bëhen pjesë e një komuniteti profesionistësh proaktivë që përqafojnë mjetet e AI në punën e tyre. Ata fitojnë akses në një buletin javor falas që përmban mjete të reja, mësime dhe marrëveshje ekskluzive. Futurepedia është platforma e preferuar për profesionistët që kërkojnë zgjidhje inovative të AI për të rritur produktivitetin e tyre dhe për të qëndruar përpara në peizazhin teknologjik që evoluon me shpejtësi.

3. Të gjitha gjëratAI

AllThingsAI është një platformë gjithëpërfshirëse në internet që shërben si një burim i vlefshëm për mjetet dhe shërbimet e AI. Faqja e internetit ofron një gamë të gjerë zgjidhjesh softuerike të fuqizuara nga AI dhe u ofron përdoruesve rishikime dhe rekomandime të hollësishme.

Me ndërfaqen e tij miqësore për përdoruesit, AllThingsAI lejon vizitorët të lundrojnë lehtësisht nëpër kategoritë e tij të ndryshme. Nga audio dhe edukimi te kodi, imazhi, chatbots dhe më shumë, platforma mbulon një sërë aplikacionesh të AI. Çdo kategori ofron një përzgjedhje të kuruar të mjeteve të përshtatura për nevojat specifike.

Faqja e internetit përmban përmbajtje të sponsorizuar nga Castmagic, duke shfaqur shërbimet dhe produktet e tyre. Për më tepër, AllThingsAI ofron një treg dhe një seksion blogu, duke ofruar burime dhe njohuri shtesë mbi temat që lidhen me AI.

Një nga pikat kryesore të AllThingsAI është theksi i tij në rishikimet. Përdoruesit mund të gjejnë rishikime të testuara nga njeriu të softuerit më të dobishëm të fuqizuar nga AI, duke i ndihmuar ata të marrin vendime të informuara. Platforma përmban gjithashtu artikuj në qendër të vëmendjes për mjete specifike, duke ofruar informacion të thelluar dhe lidhje për të eksploruar më tej çdo mjet.

Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar mjete të AI për dizajn, shkrim, redaktimin e videove ose ndonjë aplikacion tjetër, AllThingsAI është platforma juaj e preferuar për zbulimin dhe aksesin e zgjidhjeve të AI me cilësi të lartë. Eksploroni faqen e internetit sot dhe zhbllokoni potencialin e AI për projektet dhe detyrat tuaja.

4. aitools.fyi

aitools.fyi është një platformë gjithëpërfshirëse që synon të thjeshtojë jetën tuaj duke ofruar mjetet më të mira të AI në dispozicion. Me një ndërfaqe miqësore për përdoruesit dhe një gamë të gjerë funksionesh, ai ofron një zgjidhje me një ndalesë për të gjitha nevojat tuaja të lidhura me AI.

Faqja e internetit ofron një përzgjedhje të larmishme të mjeteve të AI që plotësojnë fusha dhe kërkesa të ndryshme. Nga gjenerimi i videove dhe krijimi i përmbajtjes deri te dizajni, gjenerimi i imazheve dhe zhvillimi i chatbot-it, aitools.fyi mbulon të gjitha. Pavarësisht nëse keni nevojë për ndihmë me gjenerimin e audios, ndihmë për shkrimin, edukimin, produktivitetin ose ndonjë aplikacion tjetër të AI, do të gjeni mjete të përshtatshme të listuara në platformë.

Një nga veçoritë më të spikatura të aitools.fyi është seksioni i tij "OFERTA E PREMEVE TË ZEZE", ku mund të zbuloni oferta dhe zbritje ekskluzive për mjetet e AI. Kjo e bën atë një platformë ideale si për individët ashtu edhe për bizneset që kërkojnë të përdorin fuqinë e AI duke kursyer kostot.

Faqja e internetit ofron gjithashtu burime të vlefshme si një blog dhe një buletin, duke ju mbajtur të përditësuar me përparimet dhe tendencat më të fundit në industrinë e AI.

Me angazhimin e saj për të ofruar mjete të jashtëzakonshme të AI dhe një përvojë miqësore për përdoruesit, aitools.fyi është platforma e preferuar për këdo që kërkon të rrisë produktivitetin e tij dhe të thjeshtojë detyrat e tij duke përdorur teknologjinë më të fundit të AI.

5. Supermjete

Supertools është një platformë në internet e dedikuar për të kuruar dhe shfaqur mjetet më të mira të inteligjencës artificiale. Misioni i tij është të ndihmojë njerëzit të rrisin aftësitë e tyre dhe të bëhen "Supernjerëzor" duke përdorur këto mjete të fuqizuara nga AI.

Që nga momenti kur hyni në sajt, ju përshëndeteni nga një ndërfaqe e pastër dhe e drejtpërdrejtë. Një shirit i dobishëm navigimi ju çon në kategori të ndryshme si GPT-të, Zgjedhjet kryesore të platformës dhe një opsion për të dërguar një mjet. Ekziston edhe një lidhje për të sponsorizuar platformën.

Faqja ofron një spektër të gjerë mjetesh AI të organizuara në kategori të tilla si Media Sociale, Video, Gjenerimi i Fjalimit, Edukimi, Shkrimi, Marketingu, Kodimi dhe më shumë. Çdo listim në platformë përfshin një përshkrim të shkurtër të mjetit, kategorinë e tij dhe informacionin e çmimeve – duke e bërë të lehtë për përdoruesit të gjejnë atë që u nevojitet.

Për më tepër, Supertools thekson mjetet e shtuara së fundmi, duke u kujdesur që t'i shfaqë ato në mënyrë të dukshme. Mjete si Agent4 Virtual Voice Agent, MindOS, SynthMind AI, Julius AI dhe Playground AI janë shtuar së fundmi dhe po shfaqen me përshkrime dhe imazhe të detajuara.

Me pak fjalë, Supertools është një dyqan me një ndalesë për këdo që kërkon të përmirësojë grupin e veglave të tij me zgjidhje të fuqizuara nga AI. Është një platformë që sjell AI brenda mundësive të të gjithëve, duke e bërë të ardhmen e teknologjisë të aksesueshme sot.

6. AItopTools

AITopTools, një platformë më e avancuar e lançuar në vitin 2023, shërben si një drejtori e gjerë për mjetet e AI. Faqja e internetit ofron një gamë të gjerë burimesh, nga mjetet e reja të AI deri te lajmet më të fundit të AI. Ai ofron një listë gjithëpërfshirëse të mjeteve të AI në kategori të shumta, të tilla si mbështetja e klientit, produktiviteti, SEO dhe mediat sociale, për të përmendur disa.

Kjo platformë miqësore për përdoruesit i lejon vizitorët të eksplorojnë 100 mjetet më të mira të AI, aplikacionet e reja të AI, madje edhe mjetet e AI të kategorizuara në fusha të ndryshme. Ai gjithashtu përmban një seksion unik kushtuar mjeteve falas të AI, një thesar për çdo entuziast të AI me një buxhet. Për më tepër, AItopTools ofron një koleksion mjetesh AI për fusha specifike si ndihma me email, mbështetja e klientit dhe rritja e produktivitetit.

Faqja e internetit shërben gjithashtu si një qendër për zhvilluesit e AI, duke ofruar burime, postime pune dhe lajmet më të fundit në këtë fushë. Vizitorët mund të regjistrohen për një buletin ditor, duke u siguruar që ata të qëndrojnë të përditësuar me avancimet e AI. Për ata që janë të interesuar të kontribuojnë, AItopTools ofron një rrugë për paraqitjet e mjeteve.

Në thelb, AITopTools është një dyqan i vetëm për këdo që është i interesuar në AI, duke ofruar një bibliotekë të gjerë, gjithnjë në rritje prej mbi 10,000 mjetesh AI, secili me komente nga përdoruesit, duke fuqizuar kështu vizitorët të gjejnë mjetet më të mira të AI që i përshtaten nevojave të tyre .

7. AIcyclopedia

AIcyclopedia, një drejtori gjithëpërfshirës në internet, shërben si një thesar për komunitetin e AI, duke ofruar një mori mjetesh, kërkesash dhe burimesh. Me ndërfaqen e saj tërheqëse vizualisht, përdoruesit janë të mirëpritur nga një logo e gjallë, duke krijuar një përshtypje të menjëhershme të një platforme dinamike dhe të menduarit përpara.

AIcyclopedia ofron një platformë ku entuziastët mund të paraqesin mjetet e tyre të AI, duke çuar potencialisht në njohje të gjerë. Faqja e internetit përmban gjithashtu një sistem të aksesueshëm hyrjeje me ikona të përshtatshme për përdoruesit për menaxhimin e profilit, faqeshënuesit dhe paraqitjen e mjeteve. Lehtësia e navigimit përmirësohet më tej nga kategorizimi i qartë i mjeteve në grupe të tilla si "Mjetet me pagesë", "Mjetet falas", "Podkastet" dhe "Kërkesat".

Për më tepër, AIcyclopedia duket të jetë një platformë e mirëorganizuar, me kategori si 'Gjeneratori i videos', 'Redaktimi i videos', 'Transkriptuesi', 'Tekst në të folur', 'Përmbledhësi' dhe 'Treguesi i tregimeve'. Kjo sugjeron që platforma kujdeset për një gamë të gjerë aplikacionesh AI, nga redaktimi i videos deri tek përpunimi i gjuhës natyrore.

Si përfundim, AIcyclopedia qëndron si një burim i vlefshëm për komunitetin e AI, duke ofruar një përzierje mjetesh, burimesh dhe mundësish për përdoruesit për të eksploruar, paraqitur dhe ndarë risitë e AI.

8. GetInference

"GetInference AI Radar" është një platformë inovative në internet, e krijuar në mënyrë të përpiktë për të kuruar një drejtori të gjerë mjetesh AI të synuara drejt marketingut, krijimit të përmbajtjes dhe proceseve krijuese. Është zhvilluar duke shfrytëzuar teknologjitë e përparuara të uebit, siç dëshmohet nga përmbajtja e pasur HTML që gjendet në dokument.

Faqja e internetit përdor disa skripta për të përmirësuar performancën dhe përvojën e përdoruesit, duke përfshirë trajtimin e gabimeve, ngarkimin e shkronjave dhe rutinat e inicializimit të të dhënave. Veçanërisht, ai përdor ngarkuesin WebFont të Google për të përfshirë një shumëllojshmëri të familjeve të shkronjave si Lato, Manrope dhe Work Sans, duke siguruar një ndërfaqe tërheqëse dhe të lexueshme vizualisht.

Sajti përfshin gjithashtu skriptet për inicializimin e të dhënave nga serveri i tij dhe ndjekjen e kohës së ngarkimit të faqeve, duke ofruar njohuri për performancën e sajtit. Etiketat e meta të dhënave zbulojnë përkushtimin e sajtit ndaj SEO dhe integrimit të mediave sociale, duke siguruar shtrirje dhe shikueshmëri më të gjerë.

Sajti përdor lidhje të sigurta, siç tregohet nga HTTPS në të gjitha URL-të, duke garantuar sigurinë e ndërveprimeve të përdoruesve. Arkitektura e përgjithshme dhe dizajni i përpiktë nënkuptojnë një qasje të përqendruar te përdoruesi, duke e bërë "GetInference AI Radar" një burim të besueshëm dhe miqësor për përdoruesit për mjetet e AI.

9. AI Scout

AI Scout është një direktori gjithëpërfshirëse në internet, që ofron një platformë ku përdoruesit mund të eksplorojnë dhe kërkojnë nga një gamë e gjerë mjetesh AI. Me bazën e të dhënave të tij të gjerë, AI Scout u mundëson përdoruesve të gjejnë mjete të AI, si ChatGPT, të përshtatshme për një mori detyrash. E përditësuar çdo ditë, platforma krenohet me një koleksion të gjerë mjetesh.

Faqja e internetit, e autorizuar nga 'Tony', është krijuar me një ndërfaqe miqësore për përdoruesit, duke lehtësuar navigimin e lehtë. Ai përmban meta-etiketat thelbësore që ofrojnë informacion në lidhje me përmbajtjen dhe skriptet e tij për funksionalitet më të mirë dhe optimizim të ngarkesës. Faqja është gjithashtu e lidhur me platformat e mediave sociale, duke ofruar një shtrirje të gjerë.

Misioni i AI Scout është të mbajë përdoruesit e tij të përditësuar me mjetet më të fundit të AI, duke nxitur një komunitet ku entuziastët, studiuesit dhe bizneset e AI mund të zbulojnë dhe përdorin në mënyrë efektive aplikacionet e AI. Platforma është burimi kryesor për këdo që kërkon të gjejë mjetin e duhur të AI për përdorimin ose detyrën e tyre specifike.

10. Ndezës

Igniter.ai është një platformë inovative që shërben si një burim jetik për zbulimin e mjeteve të duhura të AI për të rritur rrjedhat profesionale të punës. Faqja e internetit ka një dizajn të pastër, intuitiv, duke i çuar përdoruesit drejt e në një qendër zgjidhjesh të AI – nga mjetet në trend deri te një fjalor gjithëpërfshirës dhe madje edhe mundësi punësimi.

Veçoria kryesore e faqes në internet, "Gjeni një mjet", i udhëzon përdoruesit drejt mjeteve të AI që plotësojnë nevoja të ndryshme, ndërsa seksioni "Trending" ofron njohuri për mjetet më të njohura. Platforma ofron gjithashtu një fjalor për terminologjinë e AI dhe një blog që ndan njohuri të vlefshme në industrinë e AI.

Faqja e internetit liston mjetet kryesore të AI, të kategorizuar mjeshtërisht në sektorë si 'Operacionet', 'Teknologjia' dhe 'Jeta', duke treguar shkathtësinë e aplikacioneve të AI. Çdo mjet paraqitet me një logo, duke i lejuar përdoruesit të lidhen vizualisht me mjetin.

Igniter.ai promovon gjithashtu buletinin e tij të përditshëm, 'Not A Bot' dhe një mjet tjetër të AI, 'Autoblocks', duke theksuar përpjekjet e saj në nxitjen e një ekosistemi të përqendruar në AI. Lidhja me Product Hunt tregon më tej pjesëmarrjen e saj aktive në komunitetin e teknologjisë.

Në përgjithësi, Igniter.AI është një portal gjithëpërfshirës për entuziastët dhe profesionistët e AI, duke ofruar një gamë të gjerë mjetesh dhe burimesh të AI për të rritur produktivitetin dhe njohuritë e tyre.