Sezoni i pestë i "Good Fight" do të realizohej përfundimisht, megjithëse mund të marrë pak kohë. Dhe, duke bërë që sezoni i tij i katërt të ringjallet, do të gjeni disa arsye për të pritur ardhjen e tij përfundimtare. Dega kontribuon në suksesin e Diane Lockhart të Christine Baranskit, një mashtrim masiv fiskal e dëbon vendosmërinë e saj ligjore, me një qendër në rritje në aplikacionet e botës reale që aktivizojnë tregimin e dramës. Dhe ne kemi pasur shumë programe të botës reale rishtas. Disa duhet të thonë shumë më tepër.

Data e publikimit të sezonit 5 të The Good Fight

Po, kështu që këtu është pyetja juaj fillestare e pashpresë. Sezoni i parë ka ardhur në jetën tonë në shkurt 2017. Sezoni i dytë erdhi në mars 2018 dhe ne morëm periudhën tjetër në mars 2019. Sezoni 4 i Luftës së Mirë filloi në prill 2020, pastaj menjëherë ata ndaluan. Ky është rezultat i procesit të post-produksionit që u mbyll You Know What, me episodin e tretë duke u ngadalësuar.

I dyshuari është ai fundviti kalendarik që po vjen, ndoshta në vjeshtë. Më e keqja vjen më e keqja, ne po hedhim një vështrim në vitin e lashtë 2022, i cili është padyshim një kohë shumë më e gjatë për të pritur.

Sezoni i pestë i grupit të aktorëve të luftës së mirë

Baranski do të kthehej atje nuk ka një shfaqje pa të. Ne do të

  • Cush Jumbo
  • Nyambi Nyambi
  • Delroy Lindo
  • Audra McDonald
  • Sarah Steele
  • Michael Boatman
  • Zach Grenier
  • John Larroquette
  • Hugh vallëzimi

Për t'u kthyer gjithashtu në një farë mënyre.

Nuk ka asgjë më të këndshme për audiencën sesa një kastë e përsëritur, kështu që ne do të shpresonim që ky ekip të bëhet një mes disa garancive në këtë skenar në sezonin 5 të The Good Fight.

Komploti i Sezonit të Pestë të Luftës së Mirë

Mund të jemi plotësisht të mërzitur nga sëmundja terminale që po plaçkit botën, sipas Baranskit, ajo do të bëhet një fuqi motivuese e komplotit të sezonit të ardhshëm. Siç thekson saktë kryesuesi femër (përmes Variety), do të jetë e pamundur të anashkalohet ky moment i kronikës në një shfaqje si ajo e saj.

“Unë supozoj se domethënia e shfaqjes sonë është se është të imagjinosh dramën e një personi, gjithashtu të qelbur dhe të bën të thuash, 'Uau, këta janë personazhet që po jetojnë mbi atë që po kalojmë. Zoti e di që ata nuk mund të shkruajnë në lidhje me këtë, sepse ajo sapo u shfaq në katër ose pesë javët e mëparshme me një hakmarrje, megjithatë ne filluam të lexonim për të në dhjetor dhe janar. Sidoqoftë, do të ishte një sezon i ardhshëm magjepsës nëse kemi një sezon 5 të The Good Fight.