Yjet e "The Fantastic Fight" Christine Baranski dhe Audra McDonald u bashkuan nga krijuesit e serialeve Robert dhe Michelle King për një panel dixhital për Festivalin e tij të Televizionit ATX për të diskutuar sezonin e pestë të ardhshëm të spin-off-it të "Gruaja e mirë".

Ashtu si në sezonet e mëparshme, linjat e tregimeve do të zbulojnë ngjarje reale aktuale; Me kushtin e çmendurisë së plotë të 2020-ës, fansat mund të presin që të gjejnë një sezon ekstra magjepsës, siç është kryengritja e 6 janarit.

"Unë mendoj se ky vit ndikohet nga 6 janari mbi çdo gjë tjetër," tha Robert King, siç përmendet nga Deadline, "ndjenja se kombi është shkatërruar pak dhe a ka një mënyrë për ta bashkuar atë?"

YouTube video

Në sezonin e ri reflektohet edhe vrasja e George Floyd nga ish-oficeri i policisë Derek Chauvin dhe Amerika duke u përballur me vite të panumërta racizmi sistematik.

"Ajo që unë them gjithmonë në lidhje me Kings është se ata gjithmonë ecin në linjë...dhe thonë, 'Kjo është ajo që po ndodh' dhe hedhin dritë mbi të," tha McDonald. "Ata nuk kanë frikë të bëhen të çrregullt, dhe kjo është ajo që ndodh këtë vit: bëhet çrregullt."

Gjithashtu pjesë e bordit ishin shtesat e reja në gjuajtjen Mandy Patinkin dhe Charmaine Bingwa.

"Unë po mësoj për këtë njeri çdo minutë të çdo dite," shpjegoi Patinkin për personalitetin e tij, gjyqtari jashtëzakonisht joortodoks Hal Wacker. "Unë besoj se ne të gjithë po mësojmë."

Bingwa ndau gjithashtu disa detaje rreth personazhit të saj, avokates fillestare Carmen Moyo, e cila sapo i është bashkuar firmës.

“Carmen është jashtë një pjese të vështirë të qytetit. Ndjej se ajo nuk kishte një rrugë të menjëhershme përmes kolegjeve të Ivy League për jetesën e saj dhe u rrit rreth njerëzve të shtypur nga makina, prandaj që herët, ajo bëri zgjedhjen për ta bërë sistemin të funksiononte për të,” shpjegoi ajo. “Metoda ime e preferuar për të menduar për të është, ajo shpesh luan shah, ndërsa të tjerët luajnë damë. Ajo është e paqëndrueshme dhe sigurisht një e dobët.”

Ndërkohë, krijuesit e serialit gjithashtu besuan se ishte e rëndësishme të mbulohej pandemia në fillim të sezonit.

“Ne e kuptuam përpara se të fillonim ndonjë histori, duhej të kuptonim, çfarë jetuan ata vitin e kaluar?” tha Michelle King. “E kuptoni, ky vit pandemik ishte kaq i vështirë për të gjithë. Si ishte për Liz-in dhe Dianën dhe të gjithë të tjerët? Ne donim ta bënim këtë në një episod për të na kapur.”

Sezoni i pestë i "The fantastic Fight" do të shfaqet premierë më 1 korrik në W Network.

YouTube video