burrë i ulur pranë tavolinës me laptop dhe smartphone pranë dritares

Shërbimi BetWasp surebet u shfaq në vitin 2021, dhe që nga kjo kohë tashmë ka fituar popullaritet në mesin e mijëra lojtarëve. Deri më sot, më shumë se 20,000 bastorë kanë përdorur tashmë shërbimin.

Cilat janë bastet e sigurta?

Për të kuptuar më mirë thelbin e punës së shërbimit të lartpërmendur, le të shqyrtojmë fillimisht vetë termin surebet. Thjesht, është një strategji e njohur bastesh që u jep bastorëve mundësinë për të fituar para nga bastet.

Pyetja logjike këtu është se cili është sekreti i popullaritetit të strategjisë së saj? Ne mund të gjejmë shumë sisteme të tjera bastesh që janë krijuar për të mposhtur bastet, por më pas duken jo aq efektive. Strategjia Surebet është mjaft e ndryshme nga sistemet e tjera të basteve, sepse ajo i sjell realisht bastit një fitim pa marrë parasysh rezultatin e një ngjarjeje sportive.

Zbuloni më shumë informacion mbi surebets këtu: https://www.betwasp.com/surebet

Le të shohim një shembull real për të kuptuar se si funksionon.

Shembull i sigurt

Le të supozojmë se kemi 2000 dollarë dhe shanset në ndeshjen e basketbollit Atlanta Hawks kundër Charlotte Hornets nga dy bastevënës të ndryshëm:

BC1: fiton Atlanta Hawks – 1.75, Charlotte Hornets fiton – 2.19;

BC2: fiton Atlanta Hawks – 2.11, Charlotte Hornets fiton – 1.88;

Bastorët me eksperiencë vunë re menjëherë bast të sigurt këtu midis rezultatit të fitores së Charlotte Hornets në BC1 dhe fitores së Atlanta Hawks në BC2. Nëse vendosim 1000 dollarë për secilin prej këtyre rezultateve - do të marrim fitim pa marrë parasysh rezultatin përfundimtar:

1000 * 2.19 – 2000 = 190 dollarë;

1000 * 2.11 – 2000 = 110 dollarë;

Sapo kemi fituar 100 $+ nga një bast i sigurt. Sidoqoftë, procesi i kërkimit të surebeteve është mjaft i ndërlikuar, prandaj bastorët kryesisht zgjedhin skanerët surebet. Më i popullarizuari prej tyre në mesin e arbërve amerikanë dhe kanadezë është BetWasp

Informacione të përgjithshme mbi BetWasp

Ky shërbim mbledh informacion mbi bastet e sigurta para ndeshjes dhe të drejtpërdrejta (si dhe shanset dhe mesataret e mbivlerësuara) nga më shumë se 40 bastevënës në 45 sporte: futboll, basketboll, tenis, hokej dhe shumë të tjera. Shanset analizohen për tregje të ndryshme (më shumë se 220), në mënyrë që përdoruesi të marrë një numër të madh bastesh të sigurta.

Ndërfaqja dhe funksionaliteti

Shërbimi ka një ndërfaqe të përshtatshme dhe të menduar me një hapësirë ​​pune të optimizuar. Tonet e qeta të faqes BetWasp nuk largojnë vëmendjen nga puna, duke i lejuar lojtarit të përqendrohet plotësisht në bast.

Sa i përket hapësirës së punës së skanerit, ai është i strukturuar në atë mënyrë që të shfaqet në ekran numri maksimal i basteve të sigurta. Përveç vetë listës së pagesave, një kalkulator i dobishëm arb ndodhet në hapësirën e punës. Me të, ju mund të kryeni lehtësisht dhe shpejt të gjitha llogaritjet e basteve.

Në të majtë të listës së problemeve është një shirit veglash me cilësime bazë si sinjalizimet, renditja, etj. Këtu ju keni akses në redaktim të shpejtë të filtrit me një përzgjedhje të gjerë të cilësimeve të daljes.

Filtrimi i daljes

Në cilësimet e filtrit BetWasp, mund të zgjidhni bastebërësit e nevojshëm (40+), sportet (30), si dhe të vendosni lëshimin e basteve të sigurta për kampionate specifike, kohën e fillimit të ngjarjes, përqindjen e përfitimit, etj.

Ndër cilësimet e dobishme të filtrit, vlen të përmendet gjithashtu aftësia për të shfaqur vetëm situata arbitrazhi dy ose tre drejtime. Epo, midis atyre më të mirëve që punojnë në live, funksioni i shfaqjes së basteve të sigurta vetëm gjatë një pushimi është shumë i popullarizuar.

Funksionalitet i dobishëm

Shumë klientë gjithashtu zgjedhin BetWasp gjetës i arbitrazhit të basteve sportive për funksionalitetin e saj të gjerë. Për shembull, shërbimi ka një veçori "shanset e afërta", e cila automatikisht zgjedh shanset më të mira për një rezultat specifik.

Ky opsion është i dobishëm nëse krijuesi i basteve tashmë ka arritur të ndryshojë kuotat për rezultatin e kërkuar, por ju nuk keni pasur kohë për të vendosur një bast. Vlen të përmendet gjithashtu funksioni "Kontabiliteti", i cili ju lejon të mbani shënime të tarifave dhe të kontrolloni lëvizjen e fondeve. Kjo veçori ju lejon të ruani informacione rreth basteve dhe informacione të rëndësishme rreth tyre.

Funksioni i Propozimeve është gjithashtu shumë i popullarizuar në mesin e klientëve të BetWasp. Me ndihmën e lojtarit të basteve mund të kërkojë në skaner krijuesin e basteve që i nevojitet, dhe zhvilluesit do ta shtojnë atë nëse është teknikisht e mundur.

Një veçori tjetër e dobishme është menyja e fshehjes. Me ndihmën e tij, ju mund të hiqni përkohësisht (ose përgjithmonë) nga rezultatet e kërkimit ato situata arbitrazhi që aktualisht nuk ju nevojiten për punën tuaj.

Tarifat e BetWasp

Në ditët e sotme shërbimi BetWasp surebet ofron për klientët e saj 4 plane tarifore. Njëri prej tyre është absolutisht falas dhe i jep një lojtari mundësinë për të testuar shërbimin, por me disa kufizime. Sidoqoftë, çdo klient mund të blejë çdo abonim, qoftë edhe për një ditë, dhe të provojë baste të pakufizuara.

Falas. Tarifa falas përfshin situata arbitrazhi (surebete) me rentabilitet deri në 1%, për të gjitha sportet dhe tregjet në dispozicion, por me 1 minutë vonesë. Për ndeshjen paraprake dhe 15 minuta për betet e drejtpërdrejta. Kjo tarifë përfshin gjithashtu baste me vlerë falas me përfitim deri në 2% në modalitetin Live dhe Paramatch.

PARAPRAKE. Kjo tarifë BetWasp përfshin baste të sigurta para ndeshjes dhe baste vlerash pa asnjë kufizim në përqindjen e përfitimit për të gjitha tregjet dhe sportet, si dhe me funksionalitet të avancuar dhe pa vonesa.

LIVE. Ky plan përfshin absolutisht të gjithë basteshkruesit e skanuar dhe të gjitha sportet, si dhe të gjitha tregjet e disponueshme këtu dhe funksionalitetin e avancuar. E gjithë kjo është e disponueshme për të operuar me surebets dhe vlera baste në modalitetin live.

LIVE + PARAPRAKE. Tarifa më e njohur në mesin e klientëve të BetWasp: përfshin gjithçka nga planet Live dhe Prematch + klienti përfiton 50% zbritje në planin më të lirë.

Nëse po flasim për zbritjet, do të përfitoni 30 ditë falas kur blini tarifë 180-ditore dhe 90 ditë falas kur blini një abonim 360-ditor. Për më tepër, shërbimi shpesh bënte shitje me zbritje të mëdha, kështu që pothuajse gjithmonë keni mundësinë të blini një abonim me një çmim të mirë.

Përfundim

Siç mund ta shihni, shërbimi i arbitrazhit BetWasp ka një sërë avantazhesh. Bazuar në të gjitha këto avantazhe, shërbimi mund të quhet me meritë një nga më të mirët si për fillestarët ashtu edhe për arbërit me përvojë. Funksionaliteti i skanerit po përmirësohet vazhdimisht, si dhe shtohen sporte dhe libralidhës të rinj.

Për të testuar performancën e shërbimit, mund të blini një abonim njëditor ose të përdorni një plan falas me funksionalitet të kufizuar. Nëse sapo keni filluar të punoni me surebets ose vlera baste, mund të merrni të gjithë informacionin e nevojshëm në lidhje me situatat e arbitrazhit nga materialet e trajnimit në faqen e internetit BetWasp.