Si të aktivizoni ose çaktivizoni modalitetin e errët në Safari në iPhone ose iPad?
Si të aktivizoni ose çaktivizoni modalitetin e errët në Safari në iPhone ose iPad?

Safari është një shfletues ueb popullor i zhvilluar nga Apple dhe vjen i para-instaluar në pajisjet Apple. Shumica e njerëzve përdorin Safari si shfletuesin e tyre të paracaktuar në pajisjet e tyre Apple për të kërkuar çdo gjë në internet.

Ashtu si shfletuesit e tjerë, Safari gjithashtu ka temën e modalitetit të errët që përdoruesit mund ta aktivizojnë ose çaktivizojnë brenda cilësimeve të aplikacionit. Modaliteti i errët është shumë i dobishëm për sytë, veçanërisht gjatë natës. Ndihmon gjithashtu në kursimin e jetëgjatësisë së baterisë së ekraneve OLED.

Shumë përdorues pëlqejnë temën e errët gjatë shfletimit, por ka edhe disa përdorues që nuk e pëlqejnë temën e errët ose shumë herë nuk funksionon mirë në disa faqe interneti. Prandaj, përdoruesit duan ta çaktivizojnë atë.

Pra, nëse edhe ju jeni një nga ata që dëshironi të aktivizoni ose çaktivizoni modalitetin e errët në Safari, thjesht duhet ta lexoni artikullin deri në fund pasi kemi shtuar hapat për ta bërë këtë.

Si të aktivizoni ose çaktivizoni modalitetin e errët në Safari?

Pra, mund të përpiqeni të kuptoni se si mund të çaktivizoni modalitetin e errët në Safari, sepse nëse aktivizoni modalitetin e errët në iPhone tuaj, të gjitha aplikacionet do të përdorin automatikisht temën e errët në vend që t'i çaktivizoni ato për një aplikacion të caktuar.

Në këtë artikull, ne kemi shtuar hapat me të cilët mund të aktivizoni ose çaktivizoni temën e errët në shfletuesin Safari në iPhone ose iPad tuaj.

Aktivizo temë të errët

Mund ta aktivizoni lehtësisht temën e errët në Safari në pajisjet tuaja iOS. Ndiqni hapat e mëposhtëm për ta bërë këtë.

1. Hapur Shfletuesi Safari në iPad ose iPhone tuaj.

2. Prekni në ikonë me tre rreshta në anën e majtë lart.

3. Kliko në Tema e errët: off nga menyja e shfaqur.

4. Shfletuesi do të aktivizojë automatikisht temën e errët.

Çaktivizo temën e errët

Ju gjithashtu mund të çaktivizoni temën e errët nëse dëshironi. Ndiqni hapat e mëposhtëm për të çaktivizuar modalitetin e errët në shfletuesin Safari në iPhone ose iPad tuaj.

1. Hapur Aplikacioni Safari në pajisjen tuaj.

2. Kliko në menu hamburger në pjesën e sipërme të majtë të ekranit.

3. Prekni në Tema e errët: aktive nga opsionet e dhëna.

4. Pasi të prekni, do të çaktivizojë automatikisht temën e errët.

Përfundim

Pra, këta janë hapat me të cilët mund të aktivizoni ose çaktivizoni modalitetin e errët në Safari në pajisjen tuaj iPhone ose iPad. Unë shpresoj se ju gjeni këtë artikull të dobishëm; nëse e keni bërë, ndajeni atë me miqtë dhe familjen tuaj.