Si të bëni një pamje nga ekrani në Apple Watch
Si të bëni një pamje nga ekrani në Apple Watch

Regjistroni ekranin e Apple Watch, Aktivizo pamjen e ekranit në pajisjen e veshur me Apple Watch, Si të bëni një pamje në Apple Watch, Ku shkojnë pamjet e ekranit të Apple Watch -

Apple Watch është një nga orët inteligjente më të mira që vishen që i lejon përdoruesit të kryejnë një sërë detyrash, duke përfshirë thirrjet telefonike, dërgimin e mesazheve, leximin e emaileve, etj.

Ora gjithashtu i lejon përdoruesit të marrin pamje nga ekrani i orës së tyre inteligjente. Megjithatë, shumica e përdoruesve nuk e dinë se si ta bëjnë këtë në Apple Watch, mos u shqetësoni, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Pra, nëse edhe ju jeni një nga ata që dëshironi të bëni pamje nga ekrani në Apple Watch, mjafton ta lexoni artikullin deri në fund pasi ne kemi renditur hapat për ta bërë këtë.

Si të bëni një pamje nga ekrani në Apple Watch?

Marrja e një pamjeje ekrani në një Apple Watch është paksa e lehtë, por para së gjithash, do t'ju duhet ta aktivizoni funksionin ose nga Cilësimet e orës ose nga aplikacioni Apple Watch në iPhone tuaj pasi pamja e ekranit është çaktivizuar si parazgjedhje.

Aktivizo funksionin e pamjes së ekranit

Ne kemi shtuar hapat për të aktivizuar veçorinë e pamjes së ekranit në Apple Watch nga Cilësimet e orës ose nga aplikacioni Apple Watch në pajisjen tuaj. Ja se si mund ta aktivizoni.

Nga Cilësimet e orës

 • Kliko në Digital Crown në Apple Watch tuaj.
 • Do të hapë pamjen e aplikacionit në orën tuaj, trokitni lehtë mbi Cilësimet.
 • Kliko në i përgjithshëm nën Cilësimet e orës.
 • Prekni Screenshots dhe aktivizoni çelësin pranë Aktivizo pamjet e ekranit.

Nga aplikacioni Watch në iPhone

 • Hapur Shikoni aplikacionin në Apple iPhone tuaj.
 • Kliko në i përgjithshëm nën seksionin "Ora ime".
 • Aktivizoni çelësin pranë Aktivizo pamjet e ekranit.

Merrni një pamje ekrani në Apple Watch

Pasi të keni aktivizuar pamjet e ekranit për Apple Watch, duhet të pyesni veten se si të bëni pamje nga ekrani në të. Mos u shqetësoni, ndiqni hapat e mëposhtëm për ta bërë këtë.

 • Pasi të jeni në Ekrani i orës nga të cilat dëshironi të bëni një pamje të ekranit.
 • Shtyp Digital Crown Butoni Side në të njëjtën kohë.
 • Do të ndizet në ekran me një tingull diafragmë.

Mbaroi, ju keni marrë me sukses një pamje nga ekrani në Apple Watch.

Gjeni pamjen e kapur të ekranit

Pamja e shkrepur e ekranit do të ruhet në dosjen e pamjes së ekranit në iPhone tuaj. Ja se si mund t'i gjeni në pajisjen tuaj.

 • Hapur Fotot app në pajisjen tuaj iOS.
 • Kliko në Të gjitha Fotot nën Bibliotekë seksion.
 • Nëse nuk po i shihni në Skeda e bibliotekës, klikoni mbi Albume në menunë e poshtme.
 • Zgjedh Screenshots për të parë pamjet e ekranit.

Përfundim: Merrni një pamje nga ekrani në Apple Watch

Pra, këto janë mënyrat me të cilat mund të aktivizoni, merrni dhe gjeni një ekran të kapur në Apple Watch. Shpresojmë se artikulli ju ka ndihmuar në kapjen dhe gjetjen e një fotografie të marrë nga Apple Watch.

Për më shumë artikuj dhe përditësime, na ndiqni tani në rrjetet sociale dhe bëhuni anëtar i DailyTechByte familjare. Na ndiqni Twitter, Instagramdhe Facebook për përmbajtje më të mahnitshme.

Pse Apple Watch ime nuk do të marrë një pamje nga ekrani?

Për të marrë një pamje nga ekrani, fillimisht do t'ju duhet të aktivizoni aftësinë e marrjes së pamjes nga cilësimet e orës ose nga aplikacioni Watch pasi është i çaktivizuar si parazgjedhje.

Ku shkojnë pamjet e ekranit të Apple Watch?

Pamja e shkrepur e ekranit do të ruhet në dosjen e pamjes së ekranit në pajisjen tuaj iPhone. Ndiqni hapat e përmendur këtu për t'i gjetur ato në pajisjen tuaj.

Si të aktivizoni pamjet e ekranit në Apple Watch?

Për ta aktivizuar atë, hapni aplikacionin Watch në pajisjen tuaj iOS >> Trokitni në të Përgjithshme >> Aktivizoni çelësin pranë Aktivizo pamjet e ekranit.

Ju mund të dëshironi:
Si të fshini fotot nga një iPhone por jo nga iCloud?
Si të çaktivizoni njoftimet e thirrjeve gjatë lojës në iPhone?