Si të rregulloni problemin e kodit të mbështetjes Snapchat SS09
Si të rregulloni problemin e kodit të mbështetjes Snapchat SS09

Snapchat është një aplikacion dhe shërbim i njohur i mesazheve të çastit, i cili u lejon përdoruesve të ndajnë momente me miqtë dhe familjen. A është çaktivizuar përkohësisht Snapchat-i juaj? Nëse po, në këtë lexim, do të mësoni se si të rregulloni problemin e kodit të mbështetjes Snapchat SS09.

Si të rregulloni problemin e kodit të mbështetjes Snapchat SS09?

Shumë përdorues kanë raportuar se po marrin një mesazh gabimi ku thuhet: “Për shkak të përpjekjeve të përsëritura ose aktiviteteve të tjera të dyshimta, qasja juaj në Snapchat është çaktivizuar përkohësisht. Kodi i mbështetjes: SS09” ndërsa përpiqeni të identifikoheni në platformë.

Kodi i mbështetjes: SS09 ndodh kur bëni shumë përpjekje për t'u identifikuar, por nuk arrini të identifikoheni ose mund të ndodhë gjithashtu për shkak të aktiviteteve të tjera të dyshimta si komprometimi i llogarisë suaj dhe kur të ndodhë, Snapchat do të çaktivizojë llogarinë tuaj. Në këtë artikull, ne kemi shtuar mënyrat me të cilat mund ta rregulloni problemin.

Zhbllokoni llogarinë tuaj Snapchat

Pasi të keni marrë gabimin, duhet të zhbllokoni llogarinë tuaj Snapchat nga një shfletues. Ndiqni hapat e mëposhtëm për ta bërë këtë.

1. Hapni një shfletues në pajisjen tuaj dhe vizitoni accounts.snapchat.com/accounts/unlock

2. Hyni në llogarinë tuaj Snapchat.

3. Pasi të jeni regjistruar, klikoni në Hap dhe zhbllokoni llogarinë tuaj të bllokuar përkohësisht.

Pastro të dhënat e cache

Pastrimi i të dhënave të cache rregullon shumicën e problemeve, duke përfshirë gabimin e kodit të mbështetjes. Snapchat ka mundësinë për të pastruar skedarët e memories brenda vetë aplikacionit. Pra, mund t'i pastroni lehtësisht të dhënat e cache në Android ose iPhone tuaj. Ndiqni hapat e mëposhtëm për të pastruar cache-in e Snapchat.

1. Hapur Aplikacioni Snapchat në pajisjen tuaj.

2. Kliko në tuaj ikona e profilit or Bitmoji në pjesën e sipërme të majtë.

3. Në menunë e profilit, klikoni në ikonën e ingranazhit për të hapur Cilësimet.

4. Lëvizni poshtë dhe do të gjeni një Cache i qartë opsioni, trokitni lehtë mbi të.

5. Kliko në Clear gjitha dhe konfirmojeni duke trokitur mbi Qartë.

Mbaruar, ju keni pastruar me sukses të dhënat e memories së Snapchat dhe problemi juaj duhet të rregullohet.

Përditëso aplikacionin Snapchat

Kontrolloni App Store ose Google Play Store për t'u siguruar që po përdorni versionin e përditësuar të aplikacionit. Nëse jo, duhet të përditësoni aplikacionin Snapchat. Ndiqni hapat e mëposhtëm për të përditësuar aplikacionin Snapchat.

1. Hapur Google Luaj Store or App Store në telefonin tuaj.

2. Kërko për Snapchat në kutinë e kërkimit.

3. Kliko në Butoni i përditësimit për të shkarkuar versionin më të fundit të aplikacionit.

Mbaroi, ju e keni përditësuar me sukses aplikacionin në smartphone tuaj dhe problemi juaj duhet të rregullohet. Përndryshe, mund të çinstaloni dhe riinstaloni gjithashtu aplikacionin për të zgjidhur problemin.

Kontaktoni ekipin e mbështetjes së Snapchat

Nëse asnjë nga metodat nuk funksionon për ju, atëherë duhet të kontaktoni ekipin mbështetës. Ndiqni hapat e mëposhtëm për të kontaktuar ekipin mbështetës të Snapchat.

1. Drejtohuni support.snapchat.com/en-US/i-need-help.

2. Zgjidhni kutinë e zgjedhjes për Mendoj se llogaria ime është komprometuar.

3. Lëvizni poshtë dhe plotësoni të gjitha detajet si emri i përdoruesit, emaili, numri i celularit dhe përshkrimi.

4. Pasi të jetë mbushur, klikoni mbi Dërgo.

Pas dorëzimit të formularit, prisni disa ditë për të marrë një përgjigje nga ekipi i Snapchat.

Përfundim: Rregulloni problemin e kodit të mbështetjes Snapchat SS09

Pra, këto janë mënyrat me të cilat mund të rregulloni problemin e kodit të mbështetjes Snapchat SS09. Unë shpresoj se ju gjeni këtë artikull të dobishëm; nëse e keni bërë, ndajeni atë me miqtë dhe familjen tuaj.

Për më shumë artikuj dhe përditësime të lidhura, bashkohuni me tonë Grupi Telegram dhe të jesh anëtar i DailyTechByte familjare. Gjithashtu, na ndiqni Google News, Twitter, Instagramdhe Facebook për përditësime të shpejta dhe më të fundit.

Ju mund të dëshironi:

Si të rregulloni kodin e mbështetjes Snapchat SS06?
Si të shtoni ose ndryshoni tekstin alt në një postim në Instagram?