Si të rregulloni problemin e zgjedhjes së llogarisë në Messenger
Si të rregulloni problemin e zgjedhjes së llogarisë në Messenger

Pyes veten se si të rregullohet Zgjidhja e një problemi të llogarisë në Messenger, Fix Messenger vazhdon të kërkojë të ndërrojë problemin e llogarisë -

Messenger është një aplikacion dhe shërbim i mesazheve të çastit i zhvilluar nga Meta. Messenger është i lidhur me Facebook dhe përdoruesit do të duhet të identifikohen në llogarinë e tyre në Facebook në mënyrë që të identifikohen dhe të përdorin Messenger.

Disa përdorues kanë raportuar se po shohin mesazhin Zgjidh një llogari sa herë që hapin aplikacionin në pajisjen e tyre. Mos u shqetësoni, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Pra, nëse jeni edhe ju një nga ata që po përballen me problemin Zgjidh një llogari në Messenger, thjesht duhet ta lexoni artikullin deri në fund pasi ne kemi renditur hapat për ta rregulluar atë.

Si të rregulloni zgjedhjen e një llogarie në problemin e Messenger?

Shumë përdorues kanë raportuar se nuk janë në gjendje të përdorin aplikacionin Messenger pasi po marrin një mesazh gabimi "Zgjidh një llogari" sa herë që hapin aplikacionin.

Në këtë artikull, ne kemi shtuar disa mënyra më të mira me të cilat mund të rregulloni problemin "Zgjidh një llogari" në Messenger.

Rinisni telefonin tuaj

Metoda e parë që mund të provoni për të rregulluar problemin është të rinisni pajisjen tuaj pasi rinisja e një telefoni rregullon shumicën e problemeve me të cilat përballet një përdorues në pajisjen e tij. Ja se si mund ta rinisni telefonin inteligjent.

Rinisni iPhone X dhe më vonë:

 • Shtypni gjatë Butoni Side Ule volumin butonat menjëherë.
 • Lëshoni butonat kur të shfaqet rrëshqitësi.
 • Lëvizni rrëshqitësin për të fikur iPhone tuaj.
 • Prisni për disa sekonda dhe mbani shtypur Butoni Side derisa të shfaqet logoja e Apple.

Rinisni iPhone të gjitha modelet e tjera:

 • Shtypni gjatë Sleep / Wake butonin. Në telefonat e vjetër, është në krye. Në seritë iPhone 6 dhe më të rejat, është në anën e djathtë të telefonit.
 • Lëshoni butonat kur të shfaqet rrëshqitësi.
 • Lëvizni rrëshqitësin për të fikur iPhone tuaj.
 • Pasi të fiket, shtypni dhe mbani shtypur Butoni i gjumit / zgjimi.
 • Lëshojeni butonin kur të shfaqet logoja e Apple dhe prisni që iPhone të përfundojë rinisjen.

Rinisni telefonat Android:

 • Shtypni gjatë Butoni i energjisë ose butonin anësor në telefonin tuaj Android.
 • Kliko në Rifillo, fillo përsëri nga ekrani.

Pastro të dhënat e cache

Pastrimi i të dhënave të cache rregullon shumicën e problemeve me të cilat u përball një përdorues në të. Prandaj, keni nevojë për skedarë të pastër të memories për të rregulluar problemin. Ja se si mund ta bëni atë në pajisjen tuaj.

Në Android:

 • Shtypni dhe mbani shtypur Ikona e aplikacionit Messenger dhe klikoni në ikona 'i'.
 • Prekni Të dhëna të qarta or Magazinimi i zgjebit or Përdorimi i magazinimit.
 • Së fundi, klikoni mbi Cache i qartë për të pastruar të dhënat e cache-it.

Në iPhone:

Pajisjet iOS nuk kanë një opsion për të pastruar të dhënat e cache-it. Në vend të kësaj, ata kanë një veçori të aplikacionit Offload që pastron të gjitha të dhënat e memorizuara dhe riinstalon aplikacionin. Ja se si mund ta shkarkoni aplikacionin Messenger.

 • Shkoni tek Cilësimet >> i përgjithshëm >> Ruajtja e iPhone.
 • Këtu, ju do të shihni Lajmëtar, trokitni mbi të.
 • Tani, klikoni mbi Shkarkimi i aplikacionit opsion.
 • Konfirmojeni duke trokitur sërish mbi të.
 • Në fund, trokitni lehtë mbi Riinstaloni aplikacionin.

Përditësoni ose riinstaloni aplikacionin

Përditësimet e aplikacioneve vijnë me përmirësime dhe rregullime të gabimeve me të cilat u përballën përdoruesit në versionin e mëparshëm të aplikacionit. Pra, nëse jeni duke përdorur një version të vjetëruar të aplikacionit, atëherë duhet ta përditësoni atë.

Gjithashtu, disa përdorues kanë raportuar se janë në gjendje të rregullojnë problemin Zgjidh një llogari pas përditësimit të aplikacionit. Ja se si mund të përditësoni aplikacionin Messenger.

 • Hapur Google Luaj Store or App Store në pajisjen tuaj.
 • Tipi Lajmëtar në kutinë e kërkimit dhe shtypni enter.
 • Kliko në Butoni i përditësimit për të shkarkuar versionin më të fundit të aplikacionit.

Mbaroi, ju keni përditësuar me sukses aplikacionin Messenger dhe problemi juaj duhet të rregullohet. Përndryshe, mund të çinstaloni dhe riinstaloni gjithashtu aplikacionin për të zgjidhur problemin.

Kontrollo nëse është poshtë

Nëse nuk jeni në gjendje ta rregulloni problemin në aplikacionin Messenger, ka shumë të ngjarë që ai të mos funksionojë. Pra, kontrolloni nëse serverët e Messenger janë të dëmtuar apo jo. Ja se si mund të kontrolloni nëse është i dëmtuar apo jo.

 • Hapni një shfletues në pajisjen tuaj dhe vizitoni një faqe interneti për zbulues ndërprerjesh (p.sh. Downdetector or IsTheServiceDown)
 • Pasi të hapet, shkruani Lajmëtar në kutinë e kërkimit dhe shtypni enter.
 • tani, kontrolloni majën në grafik. A maja e madhe në grafik do të thotë se shumë përdorues janë duke përjetuar një gabim në Messenger dhe ka shumë të ngjarë që ai të mos funksionojë.
 • Nëse Serverët e mesazheve janë poshtë, prisni pak kohë pasi mund të marrë a disa ore që Messenger të zgjidhë problemin.

Përfundim: Rregulloni Zgjidh një problem të llogarisë në Messenger

Pra, këto janë mënyrat me të cilat mund të rregulloni problemin Zgjidh një llogari në Messenger. Shpresojmë se artikulli ju ka ndihmuar në zgjidhjen e problemit që po merrni në llogarinë tuaj.

Për më shumë artikuj dhe përditësime, na ndiqni tani në rrjetet sociale dhe bëhuni anëtar i DailyTechByte familjare. Na ndiqni Twitter, Instagramdhe Facebook për përmbajtje më të mahnitshme.

Ju mund të dëshironi:
Si të kufizoni ose çaktivizoni dikë në Messenger?
Si të dërgoni emoji me zë në Facebook Messenger?