Fillimi kumar Si të rregulloni mosfillimin, përplasjen ose ngrirjen e Forspoken?

Si të rregulloni mosfillimin, përplasjen ose ngrirjen e Forspoken?

0
Si të rregulloni mosfillimin, përplasjen ose ngrirjen e Forspoken?
Si të rregulloni mungesën e fillimit, përplasjes ose ngrirjes në fjalë

Forspoken është një lojë me role aksion e zhvilluar nga Luminous Productions dhe e publikuar nga Square Enix. U lëshua më 24 janar 2023, në PlayStation 5 dhe Windows. A jeni duke u përballur me një problem ku loja nuk po fillon ose është ngecur në ekranin e ngarkimit? Nëse po, në këtë lexim, do të mësoni se si të rregulloni problemin e mos fillimit, përplasjes ose ngrirjes së Forspoken.

Si të rregulloni mosfillimin, përplasjen ose ngrirjen e Forspoken?

Përdoruesit po ankohen në faqet e internetit sociale se ndërsa përpiqen të luajnë lojën, ajo nuk nis ose ngec në ekranin e ngarkimit, ose përplaset ose ngrin. Në këtë artikull, ne kemi shtuar mënyrat me të cilat mund të rregulloni Forspoken mos fillimin, përplasjen ose ngrirjen.

Kontrolloni kërkesat minimale të sistemit

Kontrolloni kërkesat minimale të sistemit për ekzekutimin e lojës, sepse nëse kompjuteri juaj nuk i plotëson kërkesat minimale, do të përballeni me disa probleme gjatë lojës. Më poshtë janë kërkesat minimale të sistemit.

  • Operimit të Sistemit: Windows 64 10-bit (Pas Përditësimit të Nëntorit 2019) ose 64-bit Windows 11.
  • Processor: AMD Ryzen 5 1600 (3.7 GHz ose më i mirë) / Intel Core i7-3770 (3.7 GHz ose më i mirë)
  • Kujtesa ose RAM: 16 GB RAM
  • graphics: AMD Radeon RX 5500 XT 8 GB / NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB VRAM
  • DirectX: Version 12
  • Magazinimi: Hapësirë ​​e disponueshme 150 GB
  • Shënime plotësuese: 720p 30 fps

Drejtoni Forspoken si administrator

Disa përdorues kanë raportuar se zgjedhja e kutisë së kontrollit për Run si administrator e rregullon problemin. Ja si mund ta bëni.

1. hapur Avull dhe lundroni tek ju Bibliotekë.

2. Djathtas-klikoni mbi Skedar i harruar dhe përzgjidhni Pronat.

3. zgjedh Skedarët lokalë dhe prekni shfletuesi.

4. Djathtas-klikoni mbi I braktisur dhe prekni Pajtueshmëri.

5. Zgjidhni kutinë e zgjedhjes për Drejtojeni këtë program si administrator.

6. Aplikoni për të zgjedhur, trokitni lehtë mbi Zbato butonin dhe trokitni lehtë OK.

Përditësoni Shoferin e Grafikëve

1. Shtyp Keyelësi Windows dhe lloji Device Manager.

2. Prekni për të hapur Menaxho pajisjen dhe zgjeroni Skeda "Përshtatësit e ekranit"..

3. Djathtas-klikoni mbi shoferi juaj i grafikës dhe përzgjidhni Pronat.

4. Shkoni në Skeda e shoferit dhe klikoni mbi Përditësoni shoferin.

5. Në dritaren tjetër, trokitni lehtë mbi Kërkoni automatikisht për drejtuesit.

6. Nëse disponohet një përditësim i shoferit grafik, instaloni atë dhe më pas rinisni kompjuterin tuaj.

Pasi ta bëni, problemi juaj duhet të rregullohet dhe nuk do të keni asnjë problem me lojën.

Verifikoni integritetin e skedarëve të lojës

Nëse metoda e mësipërme nuk ju ndihmon, atëherë duhet të verifikoni integritetin e skedarëve të lojës. Ndiqni hapat e mëposhtëm për ta bërë këtë.

1. hapur Avull dhe kliko me të djathtën mbi I braktisur.

2. Kliko në Pronat dhe takoni Skeda e skedarëve lokalë.

3. Zgjedh Verifikoni integritetin e skedarëve të lojës pastaj rinisni lojën.

Pasi të keni përfunduar, problemi juaj duhet të rregullohet.

Përjashtoni lojën nga Antivirus

Për të zgjidhur problemin, duhet të përjashtoni skedarin e lojës nga antivirusi. Ndiqni hapat e mëposhtëm për ta bërë këtë.

1. Hapni cilësimet e Windows.

2. Shkoni te Privatësia dhe siguria >> Siguria e Windows >> Mbrojtja nga viruset dhe kërcënimet >> Menaxho mbrojtjen e ransomware >> Lejo një aplikacion përmes qasjes në dosje të kontrolluara >> Shto një aplikacion të lejuar >> Shfleto të gjitha aplikacionet >> Zgjidh aplikacionin Forspoken nga lista dhe më pas prek Hapur.

3. Tani, hapni Panelin e Kontrollit dhe shkoni te Sistemi dhe Siguria >> Firewall i Windows Defender >> Lejo një aplikacion ose veçori përmes Windows Defender Firewall >> Ndrysho cilësimet ?> Lejo një aplikacion tjetër >> Prekni Shfleto >> Zgjidhni aplikacionin Forspoken dhe më pas prekni Shto.

4. Tani përsëri, hapni Cilësimet e Windows dhe shkoni te Privatësia dhe Siguria >> Siguria e Windows >> Mbrojtja nga viruset dhe kërcënimet >> Menaxho cilësimet >> Mbrojtja në kohë reale >> Joaktiv.

Çaktivizo mbivendosjet / programet konfliktuale

1. Hapur Biblioteka me avull dhe kliko me të djathtën mbi I braktisur >> zgjidhni Pronat.

2. mundësuar Steam Overlay gjatë lojës >> Disable.

3. hapur Përvoja e Nvidia GeForce >> Cilësimet >> i përgjithshëm >> Mbivendosja në lojë >> Disable.

4. hapur Avull >> Avull >> Cilësimet >> Shkarkime >> Pastro skedarin e shkarkimit.

5. Shkëputni Logitech or Thrustmaster rrotë garash.

6. Përfundoni detyrën për Razer Synapse or Qendra e Dragoit MSI.

7. Mbyllni të gjitha skedat tuaja për të liruar RAM dhe rinisni lojën.

Përfundim: Rregulloni Forspoken Not Starting, Crashing ose Ngrirje

Pra, këto janë mënyrat me të cilat mund të rregulloni Forspoken mos fillimin, përplasjen ose ngrirjen. Unë shpresoj se ju gjeni këtë artikull të dobishëm; nëse e keni bërë, ndajeni atë me miqtë dhe familjen tuaj.

Për më shumë artikuj dhe përditësime të lidhura, bashkohuni me tonë Grupi Telegram dhe të jesh anëtar i DailyTechByte familjare. Gjithashtu, na ndiqni Google News, Twitter, Instagramdhe Facebook për përditësime të shpejta dhe më të fundit.

Ju mund të dëshironi:

LERË NJË PËRGJIGJE

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu