Sezoni 2 i Hilda: Përditësimet më të fundit të bazuara në serinë e romaneve grafike, "Hilda" është një serial i animuar britaniko-kanadez rreth Hildës, një vajzë e guximshme, me flokë blu. Ajo jeton në një kasolle në pyll me nënën e saj, ku ndan momente të mrekullueshme me miqtë e saj Frida dhe Alfa.

Premiera e 21 shtatorit e Netflix mori një pritje pozitive si nga recensentët ashtu edhe nga shikuesit. Seriali fitues i çmimeve u krijua nga Luke Pearson dhe është vlerësuar për aktrimin e zërit, skenarin dhe animacionin.

Parcelat e sezonit 2 Hilda

Sezoni 2 vazhdon me episodin 'The Stone Forest', ku Hilda, Twig dhe mamaja e saj janë bllokuar në pyllin e gurtë, plot troll. Pavarësisht rreziqeve me të cilat përballen, Frida është dhe Davidi do të shkojë t'i gjejë. Më në fund, Korbi vjen në shpëtimin e tyre dhe sjell Hildën dhe Twig në shtëpi.

Johanna shijon mëngjesin me Hildën në fund të episodit. Nëna zgjon Johanën për të zbuluar se Baba është një djalë Troll. Hilda po luan në Stone Forest me familjen Trolls. Ky serial u ndoq me kureshtje dhe pritshmëri të mëdha nga publiku.
Cast- Kush do të kthehet?

Bella Ramsey i jep zë Hildës, Skautit të guximshëm Sparrow. Daisy Haggard i jep zë Johanës, nënës së Hildës. Hilda shoqërohet nga Frida (Ameerah Fazon-Ojo), David dhe Alfur Aldric.

Të gjithë aktorët e zërit do të kthehen në rolet e tyre me disa përmirësime të mundshme nëse do të ketë një seri të tretë. Mund të gjeni edhe disa zëra të rinj për t'i shprehur personazhet. Këta personazhe do të jenë pjesë kyçe e suksesit të këtij seriali, është e sigurt.

Hilda Sezoni 2: Data e përditësuar e publikimit

Netflix publikoi sezonin 2 të 'Hilda' më 14/12/2020. Sezoni i dytë përbëhet nga 13 episode, secili prej 24 minutash. Këtu është më e reja në sezonin 3. Ne kemi pak shpresë, megjithëse nuk ka asnjë informacion për sezonin e tretë. Gjithsesi, përfundimi i episodit të fundit përfundoi me një rrëmujë.

Po prodhohet një film 70-minutësh, i cili do të kënaqte fansat. Nuk dihet nëse vazhdimi do të vazhdojë nga sezoni 2, apo nëse do të qëndrojë i vetëm.

Mund të presim që sezoni 3 i “Hilda” të publikohet në vitin 2022 nëse ka një sezon të dytë. Ky serial u ndoq nga më shumë persona kureshtarë dhe më të emocionuar. Qëndroni të sintonizuar për më shumë përditësime.