Rregulloni kodin e gabimit 0x8003001f në GeForce Tani
Rregulloni kodin e gabimit 0x8003001f në GeForce Tani

GeForce Now është marka e përdorur nga Nvidia për shërbimin e saj të lojërave cloud. Versioni Nvidia Shield i GeForce Now, i njohur më parë si Nvidia Grid. A po merrni "Loja u mbyll papritur"? Nëse po, në këtë lexim, do të mësoni se si të rregulloni kodin e gabimit 0x8003001f në GeForce Tani.

Si të rregulloni kodin e gabimit 0x8003001f në GeForce Tani?

Shumë përdorues kanë raportuar në uebsajte të ndryshme sociale se ndërsa përpiqen të luajnë lojërat, po marrin: “Loja u mbyll papritur. Provoni ta luani përsëri. Kodi i gabimit "0x8003001f". Në këtë artikull, ne kemi shtuar mënyrat me të cilat mund ta rregulloni.

Pastro GeForce Tani cache

Për të zgjidhur problemin ose kodin e gabimit në lojë, duhet të pastroni të dhënat e cache. Ndiqni hapat e mëposhtëm për ta bërë këtë.

1. Shtyp Tasti Windows+R për të hapur dritaren e Run.

2. Tipi %LocalAppData%\NVIDIA Corporation\GeForceNOW në shiritin e adresës dhe shtypni enter.

3. Më në fund, fshini dosjen e cache.

Riinstaloni aplikacionin

Nëse metoda e mësipërme nuk funksionon në rregullimin e problemit për ju, atëherë duhet të riinstaloni aplikacionin GeForce Now në sistemin tuaj për të zgjidhur problemin.

Prandaj, çinstaloni GeForce Now dhe më pas instaloni përsëri në pajisjen tuaj dhe problemi juaj duhet të zgjidhet.

Përfundim: Rregulloni kodin e gabimit 0x8003001f në GeForce Tani

Pra, këto janë mënyrat me të cilat mund të rregulloni kodin e gabimit 0x8003001f në GeForce Tani. Unë shpresoj se ju gjeni këtë artikull të dobishëm; nëse e keni bërë, ndajeni atë me miqtë dhe familjen tuaj.

Për më shumë artikuj dhe përditësime të lidhura, bashkohuni me tonë Grupi Telegram dhe të jesh anëtar i DailyTechByte familjare. Gjithashtu, na ndiqni Google News, Twitter, Instagramdhe Facebook për përditësime të shpejta dhe më të fundit.

Ju mund të dëshironi: