Elita Sezoni 5

Elite Season 5 Blerja e katërt me qira e Elite përfundon me vrasje dhe fshehje, kështu që cili është pozicioni i sezonit të pestë të Elite? E krijuar nga Carlos Montero dhe Dario Madrona, drama e televizionit spanjoll Netflix i çon nxënësit në një lice konfidencial në Madrid dhe ka fituar një preferencë besnike të admiruesve për shkak të grupit të rrëmujshëm të lojtarëve në mbarë botën.

YouTube video

Sezoni i katërt lançon nxënësit më të fundit, duke shoqëruar dy role të të rriturve që veprojnë si personazhe të rëndësishëm brenda enigmës qendrore. brenda sezonit 4 për Elite, familja e pasur Blanco Commerford vazhdon nga Londra në Madrid. sepse shefi i fundit i Las Encinas, Benjamin (Diego Martin) i vë në vështirësi aftësitë e larta të toneve të nxënësve.

Në transmetimin e Netflix në qershor 2021, Ari Blanco Commerford tradicionale (Carla Diaz) përdor joshjet dhe forcën e saj për të shqetësuar shqetësimet e Guzman Nunier Osuna (Miguel Bernardeau) dhe Samu Garcia Dominguez (Itzan Escamilla), ndërkohë, pamjen e saj sovrane. motra Mencia (Mencia) evoluon menjëherë një intimitet me Rebe de Bormujo Avalos (Claudia Salas).

Duke plotësuar, vëllai ose motra e tretë, Patrick (Manu Rios), do të shoqërohet me Ander Munzo (Aron Piper) dhe të dashurin e tij Omar Shanaa (Omar Ayuso). Sezoni 4 i Elite përmirëson grupet e blicit të fotografive të zgjatura sipas sezonit, shfaqja paraqet sugjerime të fshehta në lidhje me kombësinë e antagonistit.

Ringjallja e sezonit 5 të Elitës

Elita Sezoni 5

Netflix organizoi sezonin e katërt dhe të pestë të Elite brenda janarit 2020. Gjykimi ishte bërë më parë në datën e transmetimit të Marsit 2020 të blerjes së tretë me qira. COVID-19 u përhap gjerësisht në përgjithësi densitetin e sekuencave, por Netflix e kaloi atë sezonin e pestë të Elite sigurisht që i është dhënë sinjali jeshil brenda shkurtit 2021. Detajet e kastit të sezonit të pestë të Elite

Të gjithë interpretuesit e yjeve do të përgjigjeshin në mënyrë të arsyeshme në sezonin 5 të Elite, pas publikimeve të ngjarjeve

  • Guzman nga Bernardeau
  • Ander nga Piper
  • Armando nga Velencoso

Për sezonin e 5-të në Netflix, aktorja kryesore argjentinase Valentina Zenere do të përshkruante Sofinë dhe lidhjet e aktorit brazilian Andre Lamoglia ndjekin kastin si Gonzalo. Netflix gjithashtu mori me qira aktorin francez Adam Nourou për të përshkruar rolin më të ri të quajtur Eric.

Data e publikimit dhe përditësime të tjera

Elite është shpallur çdo vit në Netflix që nga viti 2018. Thuhet se sezoni i pestë ka qenë në zhvillim për disa herë, episodet më të reja mund të transmetohen në fillim të vitit 2022, sepse shërbimi që shpërtheu më parë lëshonte sezonin e dytë dhe rrjedhimisht të tretë vetëm gjashtë muaj . ne mund të parashikojmë që Elite e Sezonit të Pestë të transmetohet brenda janarit 2022 dhe të mbledhë komplotin e Vitit të Ri nga fundi i sezonit të katërt të Elitës.