Las Encinas ka fituar një reputacion si një shkollë e mesme e zhytur në vrasje dhe para. Sezoni 4 "Vetëm Elite" i Netflix i shtohet këtij imazhi. Sezoni i ri është një dramë sapuni spanjoll për adoleshentët spanjollë. Ai përmban një hetim për vrasje, një rini të re seksualisht aktive dhe një ribashkim me shokët e vjetër të klasës.

Netflix dha premierën e sezonit 4 të Elite këtë fundjavë. Shumë fansa i kanë parë vazhdimisht tetë episodet e reja në Netflix. Pasi vdekja e Polos u zgjidh në sezonin e tretë, studentëve të Las Encinas iu desh të përballeshin me katër shokë të rinj të klasës. Historia shfaqi gjithashtu një hetim të ri.

Drama përfundon në mënyrë dramatike me zbulimin e autorit dhe informacione shtesë për një krim tjetër. Ndërkohë liqeni përdoret si mbulesë.

Një sezon i pestë pritet të jetë një sukses, gjë që është e kuptueshme duke pasur parasysh se drama ka shumë funde të lira. Ka gjithashtu linja romantike dhe misterin rreth trupit në Liqen.

Historia e sezonit 5 të Elitës

Netflix shkoi në Twitter në maj 2020 për të shpallur sezonin 4, së bashku me një video që përfshinte anëtarët e kastit. Netflix njoftoi gjithashtu në shkurt 2021 se shfaqja do të zgjatej për një sezon të pestë dhe të fundit.

Netflix zakonisht publikon sezone të reja çdo sezon. Sezoni 5 i Elite mund të dalë në qershor 2022. Sezoni 8 do të ketë 5 episode.

Valentina Zenere (Argjentinë) do të luajë kundër Sofjes. Andre Lamoglia (brazilian) do të luajë me Gonzalon. Netflix ka zgjedhur edhe Eric, një aktor francez.

Historia e Sezonit 5 të Elite do të fokusohet në klanin Blanco Commerford. Ari dhe Mencia informojnë babain e tyre për lidhjen e Armandos me Arin, duke nxitur tërbimin e Benjaminit. Mund të prisni që personazhet e vegjël të kthehen në episodet e ardhshme. Për më tepër, do të gjeni informacion shtesë mbi qëllimet reale të drejtorit të Las Encinas.

Asnjë program nuk ofron aq shumë ngatërrime të nxehta dhe të rënda. Edhe pse disa çifte duken se janë më të qëndrueshëm, sërish do të sjellë telashe. Trekëndëshat e dashurisë në shkollën e mesme janë të zakonshme dhe fëmijët e rinj me siguri do të shkaktojnë probleme!