Elita Sezoni 4

Prodhuar nga disa Carlos Montero dhe Dario Mandrona,' Elitë' është një sekuencë e rrënjosur dhe stimuluese e shfaqjeve thriller për adoleshentët në gjuhën spanjolle, e plotësuar me një masë të shëndetshme gumëzhitash, sjellje të pahijshme, gjëegjëza dhe të gërmuara me disa ankthe të adoleshentëve për të përfunduar të gjitha.

Tregimi dramatik kontribuon në shfaqjen e nxënësve në fakultetin elitar La Encinas, duke vizituar aspekte të ndryshme të jetës në kohët e sotme. Sekuenca e mbartur liberale formon një grumbullim të banalitetit të zhanrit romantik, por i ofron asaj një rimodelim spanjoll europop, dhe përgjigja është një koktej i importuar që është alkoolik ndërsa shpëtohet.

Release Date

Netflix i dha një sinjal jeshil dramës për një sezon të 4-të në janar të vitit 2020. Më 22 maj 2020, muaj suksesi në transmetimin e sezonit të ardhshëm, kolosi premierë deklaroi ligjërisht rifillimin. Duke pasur sukses shumë hipoteza te admiruesit, sistemi publikoi datën e thjeshtëzimit të sezonit të ardhshëm. Sezoni i katërt "Elite" do të rrjedhë plotësisht në 8 qershor 2021, në Netflix.

Elita Sezoni 4

Krijimi i një filmi për sezonin e katërt filloi më 3 gusht 2020 dhe pasoi një problem të vogël me disa raporte testimi të pasuksesshme, krijimi i sezonit përfundoi në dhjetorin e fundit. Admiruesit kanë shumë arsye për lumturinë për shkak të këtij komuniteti të kalitur ligjërisht në rikthimin e dramës për një blerje të 5-të me qira në shkurt 2021 dhe prodhimi filloi shpejt. Rrjedhimisht, ne mund të shpresojmë me kujdes që sezoni 5 të godasë shfaqjet përfundimisht në 2022.

Flak

Sezoni i katërt shton një masakër të aktorëve dhe aktoreve më të reja në grup, duke besuar se njollos dekampimin e disa fytyrave të njohura. Mes anëtarëve të strukturuar të kastit:

 • Itzan Escamilla vepron si Samuel
 • Miguel Bernardeau vepron si Guzman
 • Aron Piper vepron si Ander Munoz
 • Omar Ayuso vepron si Omar Shanaa
 • Claudia Salas vepron si Rebeka
 • Georgina Amoros vepron si Cayetana
 • Mina El Hammani vepron si Nadia

Mes familjes së fundit të lëshuar Blanco Commerford, ne do të shikonim

 • Carla Diaz vepron si Ari
 • Cariddi vepron si Mencia
 • Manu Rios vepron si Patrick
 • Diego Martin vepron si Benjamin
 • Pol Granch vepron si Phillippe
 • Andres Velencoso në një rol të rëndësishëm.