Elita Sezoni 4

Drama thriller spanjoll Elite së shpejti do të rikthehet së bashku me sezonin e katërt. Duke u shfaqur në tetor 2018, seriali ka fituar një bazë të madhe fansash në të gjithë botën duke pasur një vlerësim në IMDb prej 7.5/10 dhe një dërrmues 97% në Rotten Tomatoes.

Suksesi masiv i shfaqjes mund t'i atribuohet portretizimit të temave të lidhura me gjeneratën e ardhshme, duke përfshirë çështje të ndryshme të avancuara së bashku me një mister vrasjeje.

Seriali zhvillohet në shkollën imagjinare të Las Encinas dhe ndjek tre studentë me bursë në shkollën elitare dhe shokët e tyre të pasur të klasës teksa luftojnë me marrëdhëniet dhe rrahin vrasjen në shkollë. Ndërsa shfaqja përparon, një nxënës tjetër vritet dhe enigma vazhdon të bëhet më e madhe.

Seriali u shfaq premierë në Netflix më 5 tetor 2018, me tetë episode. Shumë e përshëndetën serialin si një "kënaqësi fajtore" dhe mori shumë vlerësim nga kritikët dhe fansat. Pas suksesit të tij, një sezon i dytë u publikua më 6 shtator 2019 plus një i tretë më 13 mars 2020.

Elita Sezoni 4

Gjithçka rreth Elitës Sezoni 4

Në janar të këtij viti, sezoni u rinovua për një sezon të katërt i cili është planifikuar të publikohet muajin e ardhshëm, më 18 qershor 2021.

Përveç kësaj, seriali është rinovuar për një sezon të pestë i cili do të dalë në vitin 2022.

Sezoni i fundit do të shohë shumë të famshëm që do të ripërsërisin rolet e tyre. Kjo përfshin Itzan Escamilla si Samuel, Miguel Bernardeau si Guzmán, Arón Piper si Ander, Omar Ayuso si Omar, Claudia Salas si Rebeca dhe Georgina Amorós si Cayetana.

Kastit këtë sezon i bashkohen aktorët e Manu Rios, Carla Díaz, Martina Cariddi dhe Pol Granch, të cilët do të luajnë si studentë të rinj këtë vit.

Fatkeqësisht, Mina El Hammani (Nadia), Danna Paola Lucrecia (Lu), Ester Expósito (Carla), Álvaro Rico (Polo) dhe Jorge López (Valerio) u larguan nga shfaqja pas sezonit të tretë. Kështu, ne nuk do t'i shohim ato.

Elitë Sezonet 1-3 janë në dispozicion për transmetim Netflix.