Elita Sezoni 4

Elitës tregimi i tretë i shkurtër i publikuar më Netflix me aktorë Omar dhe Ander! Ky është verdikti ynë.
Sot është dita e tretë e Javës Elite në Netflix! Pas ngjarjes së jashtëzakonshme të përqendruar te Guzman, Rebeka dhe Cayetana, si dhe ajo e përqendruar në historinë e dashurisë midis Nadia dhe Guzman - dy vjetët kryesorë të Elitës -, është, si rezultat, rrokullisja e Anderit së bashku me Omarin. për të mbajtur në qendër të vëmendjes.

Në pritje të ardhjes së sezonit të ardhshëm në platformën e transmetimit, të planifikuar për këtë të premte, më 18 qershor, spektakli spanjoll për adoleshentët po u ofron adhuruesve katër episode mjaft të shkurtra bonus. Lloje mezesh të krijuara për të mbajtur adhuruesit e nxënësve të shkollave të mesme në Las Encinas në pritje. Pra, çfarë saktësisht na rezervon ky incident i ri? Ky është verdikti ynë.

Kastet dhe personazhet e sezonit Elite 4

Në këtë episod të tretë, për rrjedhojë, ne gjejmë Omarin dhe Anderin në spital në shoqërinë e një personazhi të tretë, të quajtur Alexis. Ky i fundit, i cili deri atëherë nuk ka ndërhyrë në emision, prezantohet si mik në galeri, me të cilin Ander ka ndarë kimioterapinë.

Elita Sezoni 4

Faktori i parë i rëndësishëm për t'u marrë parasysh, ish-miku më i mirë i Guzmanit shfaqet krejtësisht jashtë atyre pyjeve, Alexis duke i thënë disa herë se ky i fundit "trajtohet". Detaji i dytë mbresëlënës, mësojmë pas kësaj se Omari e tradhtoi këtë të fundit gjatë shtrimit në spital dhe në këmbim, Ander e la atë të mallkuar në sezonin 4 të Elitës. Por kjo nuk është e gjitha! Brenda kësaj sekuence, sugjerohet vetëm se vetë Ander mund të ketë mashtruar Omarin me Alexis. Sido që të jetë, pamja që dy shokët shkëmbejnë flet shumë. Pothuajse për aq kohë sa këto fjalë të Aleksisit iu drejtuan Anderit: "A mund t'i thuash çfarë?".

Një zbulim që mund të parashikojë trekëndëshin e ardhshëm të dashurisë që do të shfaqet mes Ander, Omar dhe një prej nxënësve më të rinj të Las Encinas. Një kthesë e nënkuptuar e zhytur në trailerin e sezonit 4 të Elite. Por ky nuk është i vetmi element që na ka vënë në vesh. Në të vërtetë, në fund të incidentit të fundit (kjo e fundit është e ndarë në tre pjesë), i riu në falje totale i rrëfen me gjysmë zemre Aleksisit se ka kryer "një akt të tmerrshëm" gjatë fëmijërisë së tij.

Një rrëfim që mund të ketë një lidhje me episodet e ardhshme para kohe. Gjithsesi, ky episod shumë më i errët se ai i mëparshmi hedh dritë mbi gjendjen shëndetësore dhe psikologjike të Anderit një ose dy muaj para fillimit të vitit shkollor. I ndarë mes fajit për t'u trajtuar si dhe dëshirës për të jetuar dhe argëtuar me të.