Elita Sezoni 5

Drama ka rifilluar më parë për garën 5. Sezoni i katërt i Elitë ka rënë Netflix me tetë episode të reja- dhe të rikthyerit nxënësit e Encinasit kanë përballur konkurrencën e tyre me katër shokët e tyre më të rinj të klasës.

Pas suksesit të librit u prokurua vrasja e Polo-s, dhe pyetje të tjera merr fazën e fokusit në sezonin e katërt dhe abuzuesi shpallet në fund të lojës. Edhe pse, ky nuk është vetëm krimi i parë që ka ndodhur, dhe bayou është vendi i një rimeso.

Elita rinovohet për një sezon të pestë?

Po…!! Në shkurt, pjesët e Carla Diaz (funksionon si Ali i porsaardhur) dhe Georgina Amoros (vepron si Cayetana) njoftuan se sezoni i pestë befasues rifilloi duke qëndruar në një hapje në Instagram. Së bashku me lajmin e favorshëm është se episodet më të fundit tashmë janë duke u krijuar, ndaj me optimizëm nuk do të kemi nevojë të presim shumë se një vit në mes të sezoneve tani.

Release Date

Elita Sezoni 5

Fatkeqësisht, sa herë që jemi në dijeni se puna në sezonin e pestë është më parë në ndërtim e sipër, nuk ka asnjë datë publike deri më tani. Vendndodhja në mes të pushimit të 2-të dhe të tretë ishte në një vit kalendarik, kështu që ekziston mundësia që ky të jetë fakt kur më shumë. Ndërkohë, duhet të qëndrojmë të përqendruar në faqen e ligjshme të Instagramit, pasi është vendi ku është e mundur të gjesh kënaqësinë pas përmbajtjes së klipit nga kasti më i ri dhe i rikthyer.

Kthimi i Elitës

Të dy aktorët kryesorë që mund të mos kthehen janë:

  • Ander vepron si Aron Piper
  • Guzman aktron Miguel Bernardeau i cili fillon turneun e tyre në përfundim të sezonit të katërt. Megjithëse, sekuenca e "Elite Shorts" është një mënyrë e vetme për shfaqjen e këtyre roleve dhe këtyre adoleshentëve u pëlqen të ndajnë mesazhe zanore me njëri-tjetrin dhe të bëjnë thirrje video.
  • Itzan Escamilla vepron si Samuel (alias Samu)
  • Omar Ayuso vepron si Omar
  • Claudia Salas vepron si Rebeka (alias Rebe)
  • Georgina Amoros vepron si Cayetan
  • Carla Diaz vepron si Ari
  • Manu Rios vepron si Patrick
  • Martina Cariddi vepron si Mencia
  • Diego Martin vepron si Benjamin