Netflix-së krejt të re Drakula mori vampirin misterioz nga epoka viktoriane dhe po, e hodhi direkt në rrënojat e vitit 2020. Krijuar nga Steven Moffat dhe Mark Gatiss, i njohur si ekipi që mbështet Sherlock, ky Drakula krejt i ri ishte i zhytur në gjak, njohuri, seks dhe bonkers komplot rrotullime. Megjithatë, shfaqja është kthyer në një qejf që duhet parë në fundjavë falë kimisë së yjeve të saj, Claes Bang dhe Dolly Wells.

Bang luan Kontin Drakula me gëzimin e gjallë që kemi pritur nga zuzari teatror, ​​ndërsa Wells i jep jetë të freskët mitit të Abraham Van Helsing. Drakula riimagjinon gjahtarin e përbindëshit të vendosur si një murgeshë me gjemba dhe inteligjente të quajtur Motra Agatha.

Pra, tani që i keni konsumuar të tre episodet 90-minutëshe të sezonit 1 të Drakulës, sa kohë do t'ju duhet të prisni sezonin 2 të Drakulës? A do të ketë një sezon 2 të Drakulës? Dhe a është ky fundi dramatik i Drakulës një dënim për të ardhmen e këtij seriali?

Ja çfarë dimë për sezonin 2 të Drakulës në Netflix…

A do të ketë një sezon 2 të Dracula të Netflix? Kur do të godasë Netflix sezoni 2 i Dracula?

Për momentin, ne nuk e dimë nëse do të ketë një sezon 2 të Drakulës. Shfaqja fjalë për fjalë sapo përparoi si në BBC (në një premierë tre netësh) ashtu edhe në Netflix. Zakonisht, duhet kohë që secili prej rrjeteve të vendosë të vazhdojë me më shumë sezone dhe do të kthehet në vlerësime dhe çfarëdo që të vendosin drejtuesit e shfaqjeve.

Nëse BBC dhe Netflix do të diktojnë një sezon tjetër të Drakulës, fansave mund t'u duhet të presin pak kohë që të mbërrijnë episodet e reja. Sezoni fillestar u shpall qysh në vitin 2017 dhe Claes Bang u shfaq në vitin 2018. Duke pasur parasysh atë afat, ne mund të parashikojmë Sezonin 2 të Drakulës në 2022!

Sidoqoftë, fundi i sezonit 1 të Drakulës duket mjaft i hapur. Domethënë, si është filmuar, duket sikur dy kryesuesit e serialit…uh…vdesin.

Çfarë do të thotë fundi i Drakulës së Netflix? A vdes Drakula në fund të Drakulës së Netflix?

Epo, sigurisht duket sikur sezoni 1 i Drakulës përfundon me vdekjen e Kontit Drakula dhe motrës Agatha Van Helsing. Pas javësh të mëdyshjes mbi origjinën e të gjitha veçorive të ndryshme vampirike të Kontit Drakulës – si frika e tij nga kryqet – motra Agatha e ringjallur së fundmi (duke jetuar në të gjithë trupin e pasardhësve të saj Zoe) kupton se dobësia e Drakulës është në të vërtetë vetë vlerësimi. Ai është i vetmi nga luftëtarët e tij shumë të mallkuar për të humbur si një hero në betejë dhe ai përcaktohet nga frika e tij nga vdekja.

Një motër Agatha që tani po humbet e përdor këtë për të tërhequr Drakulën në diell, i cili mund të zbulohet se nuk është i dëmshëm për të. Drakula më pas vendos të festojë rreth skadimit të gjakut të Agatha-s, i cili nga ana tjetër do ta vrasë atë (me sa duket). Momentet e fundit janë të mallkuara, orgazmike dhe të ngopura në rrezet e diellit të ashpër. Drakula dhe Agatha besojnë se po vdesin së bashku dhe ndërsa skena zbehet në të zezë, sigurisht duket sikur po vdesin.

Megjithatë, krijesat e mbinatyrshme dhe vampirët kanë gjithmonë një mjet për t'u rikthyer në jetë, kështu që ... kush e di? Vrasësi aktual i Drakulës mund të jetë vlerësimi i dobët në BBC. Meqenëse seriali është një bashkëprodhim i BBC-së dhe Netflix-it, ka më shumë gjasa që një vendim për të ardhmen e këtij seriali të zbresë në taktikat e biznesit në krahasim me vizionin krijues të personazhit të Steven Moffat dhe Mark Gatiss.