Demi Lovato u bë një nga subjektet më të përfolura të hënën në mëngjes (21). Arsyeja? Këngëtarja ka komentuar një publikim mjaft të diskutueshëm për vaksinimin e koronavirusit të ri. Ishte një postim i një kolegu, Travis Clark i grupit We The King, i cili tha se ishte kundër procedurës.

Kitaristi përdor argumentin se e sheh shqetësuese që media dhe autoritetet publike zgjedhin gjithmonë të promovojnë ilaçe, trajtime ose një vaksinë, përpara se të promovojnë ushqim të shëndetshëm, meditim, aktivitet fizik në natyrë dhe rritje shpirtërore. Gjithashtu, postimi përmban ende disa lajme të rreme në të cilat krahason kancerin e shkaktuar nga pirja e duhanit me mundësinë e kancerit nga vaksina.

“Pikë shumë të mira, faleminderit për ndarjen”, komentoi Demi. Pas këtij manifestimi të këngëtares, rrjeti u nda shumë për ta sulmuar apo mbrojtur. Madje disa fansa kanë treguar se sa shumë artisti ka ndihmuar në kauzën kundër Covid-19 këtë vit.