With Conor McGregor duke u përgatitur për luftën e tij të parë pas një viti jashtë UFC 257, një padi miliona dollarëshe i është njoftuar ekipit ligjor të irlandezit.

Gazeta lokale Irish Independent zbuloi të martën se një grua paditi Conor McGregor për lëndim personal. Gjithashtu, nëna e gruas ka ngritur një padi të dytë për plagosjen. Ankesat thuhet se u depozituan të hënën dhe një bashkëpunëtor irlandez, identiteti i të cilit nuk u zbulua, renditet si i bashkëpandehur.

Për arsye ligjore, detajet e këtyre akuzave nuk mund të zbulohen. Gratë përfaqësohen nga Colegan Legal Partners dhe po kërkojnë padi të veçanta.

Gazeta shtoi se McGregor “ka mohuar çdo keqbërje. Çështja ishte tashmë objekt i një hetimi nga An Garda Siochana (Policia lokale irlandeze)

Përmes një deklarate, zëdhënësja McGregor, Karen J. Kessler, tha për Independent:

"Fpas një hetimi të plotë nga Gardai, i cili, përveç intervistimit të paditësit, duke përfshirë intervistimin e burimeve të shumta, marrjen e deklaratave të dëshmitarëve, ekzaminimin e pamjeve në qark të mbyllur dhe bashkëpunimin e Conor McGregor, këto pretendime u hodhën poshtë kategorikisht. Paditësi e di se faktet bien ndesh me pretendimet në këtë padi. Z. McGregor do të kundërshtojë çdo pretendim dhe ka besim se drejtësia do të mbizotërojë. "

Vitet e fundit McGregor ka qenë i përfshirë në incidente të ndryshme jashtë tetëkëndëshit. Në prill 2018, ai u arrestua pasi tërhoqi një vinç ngarkimi në një autobus me disa luftëtarë të UFC-së brenda. Disa persona, mes tyre edhe luftëtarë, përfunduan me lëndime.

Në mars 2019, McGregor u arrestua për marrjen dhe thyerjen e një telefoni nga një fans në Miami. Më pak se një muaj pas arrestimit. Irlandezi sulmoi një të rritur në një pijetore në Dublin.

Gjithashtu në të njëjtin muaj, The New York Times raportoi se McGregor ishte nën hetim në qytetin e tij të lindjes në Irlandë për një rast të sulmit seksual. Në tetor, gazeta zbuloi një sulm të dytë seksual ndaj McGregor nga një grua tjetër.

Në shtator të vitit të kaluar, McGregor u arrestua në Francë me akuza për sulm seksual dhe ekspozim të pahijshëm, Conor u intervistua dhe u lirua nga policia, ekipi i tij lëshoi ​​një deklaratë dhe mohoi të gjitha akuzat.