Një nga personazhet më të mirë të 'Cobra Kai' u la jashtë kastit të sezonit 3 të Netflix, nënkuptojmë Aisha, e luajtur nga Nichole Brown, dhe me sa duket nuk kishte asnjë arsye të vërtetë për ta lënë jashtë, për të ardhur keq.

Zemra jonë seriefilo është me një mijë rrahje në minutë që nga 1 janari i ardhshëm, sezoni 3 i Cobra Kai do të publikohet më Netflix. Më në fund do të mund të dimë fatin e Miguel (Xolo Maridueña) pas rënies së tij tronditëse për shkak të një goditjeje të favorshme nga Robby (Tanner Buchanan); Megjithatë, nuk mund të heqim dorë nga një temë e vështirë që jemi të sigurt se do t'i tronditë fansat e këtij seriali: Nichole Brown, e cila luan rolin e Aishes, u la jashtë kastit për episodet e reja dhe ne nuk dimë si të ndihemi për këtë.

Në shtator 2019, Nichole Brown konfirmoi largimin e saj të papritur nga seriali përmes tregimeve të saj në Instagram: “Nuk do të jem zyrtarisht në sezonin 3 të Cobra Kai. Fatkeqësisht, por mirënjohëse për mundësinë”; Kjo ishte vërtet befasuese pasi Aisha kishte qenë një pjesë e rëndësishme në dy pjesët e para, madje ajo u pozicionua shpejt si një nga nxënësit më të mirë të Johnny Lawrence (William Zabka) në dojo-në e Cobra Kai, forca dhe përkushtimi i saj na shtynë të krijojmë një lidhje të veçantë me karakteri.

Seriali i suksesshëm i Netflix, i prodhuar gjithashtu nga Will Smith, ishte debutimi i shkëlqyer në aktrim i Nichole Brown, e cila për momentin nuk ka asnjë produksion tjetër në horizont ose që shikon nga e ardhmja. Hutimi i shkarkimit të saj na kujton se brenda harkut narrativ të Cobra Kai, Aisha ishte pjesë e betejës në korridoret e shkollës dhe kishte një marrëdhënie shumë të veçantë me Samantha LaRusso (Mary Mouser) dhe Tory (Peyton List), kjo e vendosi atë. në një pikë qendrore, pa harruar aftësinë e tij në karate.

Sipas vetë Brown, largimi i saj ndodhi për shkak se anëtarët krijues të produksionit “nuk i gjenin dot vend” Aishes në sezonin 3, një detaj që nuk ka vend pasi ajo kishte shumë rrugë për të udhëtuar dhe kjo na lë me një shije të hidhur. serieilo shija jonë. Pa shpjegime të mëtejshme, Brown ka ndaluar publikimin e përmbajtjes së personazheve në rrjetet e tij sociale dhe Netflix nuk e ka prekur këtë temë, na mbetet vetëm të presim premierën e sezonit 3 të Cobra Kai për të zbuluar se si do ta trajtojnë temën e largimit të tij dhe ndoshta gjeni një përgjigje të sinqertë.