Tai platforma e transmetimit Netflix duhet t'u japë fansave sezonin 3 të Cobra Kai më 1 janar 2021, siç ishte planifikuar që nga java e kaluar.

Tifozët tashmë e dinë se pjesa e tretë e Cobra Kai do të sjellë pak tension. Epo, pasojat e rënies së Miguelit në fund të sezonit të kaluar do të jenë pjesë e premierës që do të dalë në ekran pas pak ditësh.

Dhe a është se kur Cobra Kai të rikthehet në ekran këtë javë, fansave do t'i mungojë një nga personazhet. Siç u zbulua në ditët e kaluara, studentja e dojos Aisha Robinson, e luajtur nga Nichole Brown, do të mungojë në këtë pjesë të re.

Është e rëndësishme të theksohet se në vitin 2019 Brown kishte zbuluar në llogarinë e tij në Instagram se do të mungojë në sezonin 3 të Cobra Kai, duke falënderuar si mundësinë dhe kohën që ishte në serialin e Netflix.

Tani, drejtuesi i shfaqjes së Cobra Kai, Jon Hurwitz, konfirmoi përmes TVLine se Aisha nuk do të kthehet në serialin e Netflix në sezonin 3, por, kjo nuk do të thotë se ajo nuk do të kthehet me sezonin 4.

Në të njëjtën intervistë, Hurwitz kujtoi se personazhet e tjerë të sezonit 1 mungonin gjithashtu në pjesën e dytë dhe u kthye për episodet që do të publikohen brenda pak ditësh. Kështu ka thënë ai në intervistë

“Ne e duam Aishën dhe e duam Nichole Brown. Disa personazhe që i donim në sezonin 1 nuk u shfaqën fare në sezonin 2, si Kyler, Yasmine dhe Louie. “Para sezonit, i thamë Nichole të njëjtën gjë që u thamë atyre aktorëve: se vetëm për shkak se një personazh nuk shfaqet për një periudhë kohe nuk do të thotë se ata janë larguar nga universi, se nuk mund të kthehen më. . Ne e duam atë personazh dhe ndoshta do ta shohim përsëri një ditë. "

“Kemi një histori të gjatë për të treguar. Ne priremi ta shohim shfaqjen nga një këndvështrim shumë i gjerë, ku hyrjet dhe daljet janë tronditëse dhe të rëndësishme. Ndonjëherë njerëzit duhet të dalin jashtë në mënyrë që [rihyrja] e tyre të jetë pak më ndryshe dhe më e madhe. "