Sezoni 2 i Verës së Zezë: data e publikimit, aktorët dhe komploti i gjithçkaje që dimë deri tani!
Sezoni 2 i Verës së Zezë: data e publikimit, aktorët dhe komploti i gjithçkaje që dimë deri tani!

To të gjithë adhuruesit e këtij spektakli të denjë 'Black Summer', nëse jeni në kërkim të përditësimit të tij më të fundit jeni në vendin e duhur. Kemi një lajm të mirë për të gjithë fansat. Shfaqja është gati për premierën e sezonit të dytë së shpejti.

Ky serial i ri Netflix Original mbi sulmin Zombie fillimisht erdhi më 11 Prill 2019, por do ta dini se fansat ishin milje larg nga zombitë kur panë finalen e sezonit. Kanë kaluar më shumë se një vit nga finalja e sezonit. Shfaqja është në sulmin më të thellë dhe më vdekjeprurës të zombive gjatë Z-Nations. Kjo është ajo që duhet të dëgjoni për sezonin 2 të 'Black Summer'.

Data e publikimit të sezonit 2 të verës së zezë

Fat i madh, djema! Lajm i mirë, njerëz! NetFlix këtë sezon të ardhshëm rinovoi një verë të dytë të zezë. Përditësimi u bë nga Netflix NX Twitter në nëntor 2019. Jaime King, i cili luan në shfaqje si Rose, mori gjithashtu Twitter me lajmin se ajo do të jetë protagoniste dhe producente për sezonin 2.

Dy vjet më vonë në mesin e vitit 2020, krijimi i pandemisë Covid-19 mori fund. U njoftua në korrik 2020 se prodhimi pritej të fillonte në gusht, por se ai u anulua deri më 3 shtator 2020, në këtë moment kohor.

Data zyrtare e zhvendosjes së sezonit që rezulton nuk u njoftua. Ne presim ta komunikojmë atë deri në fund të vitit 2020 ose mesi i vitit 2021.

Komplot i sezonit 2 të verës së zezë

Edhe pse nuk kemi një përmbledhje zyrtare, sezoni i dytë tashmë po thirret nga aktori Jaime King. Në një intervistë në Comicbook, ajo thotë: “Gjithçka që mendoni se do të ndodhë është se unë do të bëj shaka, nuk mund të ndodhë kurrë. Me të vërtetë do t'ju mbajë duke kruar kokën. Është pothuajse si tiparet më realiste të djalit. Si individi është arrogant? A kanë ndonjë formë më shumë motivimi? Është shumë e bukur sepse pothuajse e bën atë që është si jeta e mirëfilltë. Nuk doja kurrë të lexoja atë që do të shihja sa herë që lexoja skenarin.”

Rose ndoqi vajzën e saj në mbyllje të sezonit primar. Spears dhe Sun kanë krijuar një mënyrë për të kryer udhëtimin në vend të Rose.

Kastet e Sezonit 2 të Verës së Zezë

Duhet sezoni tjetër për t'u rikthyer te kasti kryesor i Rose's Jaimy King, Julius James Justin Chu Carian, William Flowers Sal Velez Jr, Lance Kelsey Flower dhe femrat koreane Christina Lee. Për detajet e ardhshme të Black Summer, qëndroni në kontakt me www.jguru.com