Ky artikull do të ishte shtypur në letër të vërtetë disa dekada më parë, nëse jo për përpjekjet e palodhura të druvarëve anembanë globit. Megjithatë, shumica e njerëzve nuk dinë asgjë për industrinë e prerjeve përtej këtij fakti të thjeshtë. Themeli i qytetërimit tonë është druri. Megjithatë, e vetmja gjë që një person mesatar sheh në lidhje me prerjet është produkti përfundimtar. Shfaqjet e realitetit si "Big Timber" mund të na tregojnë të gjithë historinë pas dërrasave ose letrës që marrim në dyqanin tonë lokal të pajisjeve.

Fillimisht i prodhuar dhe transmetuar në kanalin History në vitin 2020, "Big Timber" fokusohet në biznesin e prerjeve të drurëve të drejtuar nga kanadez druvar-jashtëzakonshëm Kevin Wenstob dhe familjen e tij. Sezoni origjinal i shfaqjes u ripublikua në Netflix në një sezon të ri. Ai shpejt u ngjit në krye të faqeve më të shikuara të faqes së transmetimit. Fansat tani po pyesin nëse do të shohin më shumë nga lulëzimi i biznesit të drurit në sezonin 2 të "Big Timber".

Kur do të publikohet Sezoni 2 i Big TImber?

Nuk është bërë asnjë njoftim zyrtar për sezonin 2 të "Big Timber". Shfaqja është rreth gjysmë viti, por duket se as Netflix dhe as History Channel nuk kanë qenë të prirur për të mbështetur një vazhdim. Kjo nuk do të thotë se seriali do të anulohet.

Sezoni premierë i “Big Timber” u transmetua në mes të pandemisë së koronavirusit. Kjo do të thotë se ndoshta është qëlluar përpara se Kanadaja ta vendoste vendin në karantinë. Sipas The Cinemaholic, seriali është xhiruar mes shtatorit 2019 dhe janarit 2020. Ata nuk japin asnjë burim zyrtar për këtë informacion. Ky informacion është thelbësor sepse jep një pamje të ciklit të prodhimit të “Big Timber”. Nëse xhirimet zhvillohen në muajt e vjeshtës, është e kuptueshme që asnjë prej rrjeteve të lidhura me emisionin nuk do të shpallte një seri të dytë përpara se të fillonin xhirimet.

Sezoni 1 u transmetua nga tetori deri në dhjetor 2020 (nëpërmjet IMDb), duke rezultuar në një hendek prej më shumë se një viti midis xhirimeve dhe debutimit. Fansat mund të presin sezonin 2 të "Big Timber" në vjeshtën e 2021 nëse një sezon i dytë është në prodhim.

Cilët janë anëtarët e aktorëve të sezonit 2 të Big Timber?

Nëse "Big Timber" merr një sezon të dytë, atëherë ka të ngjarë që fansat të shohin fytyra të njohura kur shfaqja të shfaqet më në fund. Kevin Winston është njeriu përgjegjës për operacionet e prerjeve. Kjo është më e dukshme. Erik Wenstob, djali i Kevinit, dhe mekaniku për operacionet e prerjes së drurit, ka shumë të ngjarë të kthehen në ekuipazh si një nga pjesëmarrësit kryesorë. Sarah Fleming është gruaja e Kevin dhe partneri i tij i përkushtuar i biznesit.

Kevin mbështetet nga Coleman Willner dhe klani Wenstob. Këta katër burra kanë bërë emër në Kanada si një nga kompanitë e fundit të pavarura të prerjeve. Tifozët pa dyshim do të shohin "Big Timber" të kthehet për një tjetër raund.

Cilat vende do të shfaqë Sezoni 2 i Big Timber?

I gjithë sezoni 1 i "Big Timber" u xhirua në të njëjtin vend në ishullin Vancouver, Kanada. Nuk është e qartë nëse Wenstobs do të ishte e hapur për vendndodhje të lëvizshme në rast të sezonit 2 të "Big Timber". Ndërsa mund të duket e lehtë të gjesh vendndodhje për shfaqje realiteti, industria e prerjeve ka disa kufizime që nuk zbatohen për të tjerët. Xhirimi në një vend tjetër kërkon që ju të gjeni dhe të siguroni të drejtat për të filmuar në një pjesë të ndryshme toke.

Por kjo nuk do të thotë se sezoni 2 i "Big Timber" nuk mund të mbahet në një vend tjetër. Shfaqje të ngjashme realiteti, të tilla si "Gold Rush", i cili përfshin gjithashtu pretendime për parcela të reja toke, mund të lëvizin midis sezoneve. Familja Wenstobs mund të mos ketë folur për sigurimin e një seksioni pyjor larg nga toka e tyre e zakonshme. Fansat do të duhet të presin derisa të publikohet sezoni 2 për të mësuar më shumë rreth vendndodhjes së serialit.