Messenger တွင် တစ်စုံတစ်ယောက်အား ကန့်သတ်ရန် သို့မဟုတ် ကန့်သတ်ရန် မည်သို့ပြုလုပ်မည်နည်း။
Messenger တွင် တစ်စုံတစ်ယောက်အား ကန့်သတ်ရန် သို့မဟုတ် ကန့်သတ်ရန် မည်သို့ပြုလုပ်မည်နည်း။

သင်သည် တစ်စုံတစ်ဦးအား messenger တွင် ကန့်သတ်ထားခြင်း၊ messenger ကန့်သတ်စာရင်း၊ Messenger တွင် တစ်စုံတစ်ဦးကို ကန့်သတ်နည်း သို့မဟုတ် ကန့်သတ်ထားသည့်အခါ ဘာဖြစ်သွားမည်နည်း။ -

Messenger သည် Meta မှ ဖန်တီးထားသော နာမည်ကြီး instant messaging app နှင့် ဝန်ဆောင်မှုတစ်ခုဖြစ်သည်။ Messenger သည် Facebook နှင့် ချိတ်ဆက်ထားပြီး သုံးစွဲသူများသည် Messenger ကို ဝင်ရောက်အသုံးပြုရန်အတွက် ၎င်းတို့၏ Facebook အကောင့်သို့ လော့ဂ်အင်ဝင်ရမည်ဖြစ်သည်။

ယနေ့ခေတ်တွင် သုံးစွဲသူများသည် Messenger တွင် အခြားအသုံးပြုသူများကို ကန့်သတ်ရန် သို့မဟုတ် ကန့်သတ်လိုကြသည်။ သို့သော်လည်း Messenger တွင် တစ်စုံတစ်ဦးကို ကန့်သတ်ခြင်း သို့မဟုတ် ကန့်သတ်ခြင်းမှာ Facebook ပေါ်တွင် တူညီသည့်အရာကို လုပ်ဆောင်ခြင်းထက် ကွဲပြားသည်။

ထို့ကြောင့် သင်သည် Messenger တွင် တစ်စုံတစ်ဦးအား ကန့်သတ်မှု ကင်းရှင်းလိုသော သူတစ်ယောက်ဖြစ်သည် ဆိုပါက၊ ကျွန်ုပ်တို့ လုပ်ဆောင်ရမည့် အဆင့်များကို ဖော်ပြထားသည့်အတိုင်း ဆောင်းပါးကို အဆုံးအထိ ဖတ်ရန် လိုအပ်ပါသည်။

Messenger တွင် တစ်စုံတစ်ယောက်အား ကန့်သတ်ရန် သို့မဟုတ် ကန့်သတ်ရန် မည်သို့ပြုလုပ်မည်နည်း။

အသုံးပြုသူတစ်ဦးထံမှ လျော့နည်းကြည့်ရှုလိုပါက ပလပ်ဖောင်းပေါ်တွင် ၎င်းတို့ကို မပိတ်ဆို့လိုပါက ၎င်းတို့အား ကန့်သတ်နိုင်သည်။ ထို့အပြင် သင်သည် တစ်စုံတစ်ဦးကို ကန့်သတ်လိုက်သောအခါ ၎င်းတို့ကို သင်ကန့်သတ်ထားကြောင်း သုံးစွဲသူအား အသိပေးမည်မဟုတ်ပါ။

PC ပေါ်တွင်

အကယ်၍ သင်သည် သင်၏ PC တွင် Facebook ကို အသုံးပြုနေပြီး ပလပ်ဖောင်းပေါ်တွင် တစ်စုံတစ်ဦးကို ကန့်သတ်လိုပါက၊ သင် ၎င်းကို ပြုလုပ်နိုင်ပုံဖြစ်သည်။

  • ပွင့်လင်းတဲ့ web browser ကို သင့်ရဲ့ PC မှာ။
  • အလည်အပတ် facebook.com ဝဘ်ဘရောက်ဆာပေါ်တွင်။
  • မရှိသေးပါက သင့်အကောင့်သို့ ဝင်ရောက်ပါ။
  • ထိုပေါ်တွင်ကလစ်နှိပ်ပါ အောက်မြှားသင်္ကေတ ယင်းမှလာမယ့် အသိပေးချက် သင်္ကေတ.
  • ရှေးခယျြ ဆက်တင်များနှင့်သီးသန့်တည်ရှိမှု ပြီးနောက်ကိုအသာပုတ်ပါ သတ်မှတ်ချက်များ.
  • အပေါ်ကိုကလစ်နှိပ်ပါ ပိတ်ဆို့ခြင်း ဘယ်ဖက် sidebar မှာရှိတဲ့။
  • ဒီနေရာမှာ တစ်ခုတွေ့လိမ့်မယ်။ ကန့်သတ်စာရင်း.
  • ယင်းအပေါ်ကိုအသာပုတ် တည်းဖြတ်ခလုတ် ယင်းမှလာမယ့် ကန့်သတ်စာရင်း.
  • အပေါ်ကိုကလစ်နှိပ်ပါ ကန့်သတ်စာရင်းသို့ ထည့်ပါ။ အသုံးပြုသူများ ထပ်ထည့်ရန်။
  • တစ်စုံတစ်ယောက်အား ကန့်သတ်ထားလိုပါက နှိပ်ပါ။ ကန့်သတ်မထား.

မိုဘိုင်းအက်ပ်တွင်

Messenger ၏ မိုဘိုင်းအက်ပ်မှ တစ်စုံတစ်ဦးကို ကန့်သတ်ရန် သို့မဟုတ် ကန့်သတ်လိုပါက၊ အောက်ပါအဆင့်များကို လိုက်နာပါ။

  • အဆိုပါဖွင့်ပါ messenger ကို သင့်စက်ပစ္စည်းပေါ်ရှိ အက်ပ်။
  • chat ကိုသွားပါ။ သင်ကန့်သတ်လိုပြီး ချတ်ကိုဖွင့်ရန် နှိပ်ပါ။
  • ထိုပေါ်တွင်ကလစ်နှိပ်ပါ 'i' သင်္ကေတ မီနူးထဲမှာ။
  • ယင်းအပေါ်ကိုအသာပုတ် ကန့်ကွက် အဆိုပါအောက်မှာ သီးသန့်လုံခြုံရေး အပိုင်း။

ပြီးပါပြီ၊ သင်ဖြစ်ချင်တဲ့လူကို အောင်မြင်စွာ ကန့်သတ်လိုက်ပါပြီ။ ယခု၊ သင်သည် ယခင်က ကန့်သတ်ထားသော သုံးစွဲသူများကို ကန့်သတ်ထားလိုပါက အောက်ပါအဆင့်များကို လိုက်နာပါ။

  • အဆိုပါဖွင့်ပါ Messenger အက်ပ် သင့်ရဲ့ဖုန်းပေါ်မှာ။
  • အပေါ်ကိုအသာပုတ် သင်၏ပရိုဖိုင်ပုံ.
  • အပေါ်ကိုကလစ်နှိပ်ပါ သီးသန့်လုံခြုံရေး ပေးထားသောရွေးချယ်စရာမှ။
  • အပေါ်ကိုအသာပုတ် ကန့်သတ်အကောင့်များ ၎င်းသည် သင်ကန့်သတ်ထားသော အသုံးပြုသူများစာရင်းကို ဖွင့်ပါမည်။
  • အသုံးပြုသူကိုရွေးချယ်ပြီး ခလုတ်ကိုနှိပ်ပါ။ 'i' သင်္ကေတ ထို့နောက်ရှေးခယျြ ကန့်သတ်မထား.

နိဂုံးချုပ်- Messenger တွင် တစ်စုံတစ်ဦးကို ကန့်သတ်ရန် သို့မဟုတ် ကန့်သတ်ခြင်း မပြုရန်

ထို့ကြောင့် ဤအရာများသည် Facebook Messenger တွင် အသုံးပြုသူတစ်ဦးအား ကန့်သတ်ခြင်း သို့မဟုတ် ကန့်သတ်ခြင်းတို့ကို ပြုလုပ်နိုင်သည့် နည်းလမ်းများဖြစ်သည်။ ဆောင်းပါးသည် ပလက်ဖောင်းပေါ်ရှိ တစ်စုံတစ်ဦးကို ကန့်သတ်ရန် သို့မဟုတ် ကန့်သတ်ထားနိုင်ပုံကို လမ်းညွှန်ရာတွင် အထောက်အကူဖြစ်စေမည်ဟု ကျွန်ုပ်တို့ မျှော်လင့်ပါသည်။

နောက်ထပ်ဆောင်းပါးများနှင့် အပ်ဒိတ်များအတွက်၊ ယခု Social Media တွင် ကျွန်ုပ်တို့ကို Follow လုပ်ကာ အဖွဲ့ဝင်ဖြစ်လိုက်ပါ။ DailyTechByte မိသားစု။ ကျွန်ုပ်တို့ကို လိုက်နာပါ။ တွစ်တာ, Instagram ကိုနှင့် Facebook က ပိုမိုအံ့သြဖွယ်အကြောင်းအရာများအတွက်။

တစ်စုံတစ်ဦးကို Messenger တွင် ကန့်သတ်လိုက်သောအခါ ဘာဖြစ်သွားမလဲ။

သင်သည် ပလပ်ဖောင်းပေါ်တွင် တစ်စုံတစ်ဦးကို ကန့်သတ်လိုက်သောအခါ၊ ၎င်းတို့သည် သင့်ထံ မက်ဆေ့ချ်များ ပေးပို့နိုင်မည်မဟုတ်ပေ။ သို့သော်လည်း ၎င်းတို့သည် Facebook တွင် သင့်သူငယ်ချင်းများအဖြစ် ရှိနေဆဲဖြစ်ပြီး ပလက်ဖောင်းပေါ်တွင် ၎င်းတို့၏ ပို့စ်များနှင့် ဇာတ်လမ်းများကို သင် မြင်တွေ့နေရဆဲဖြစ်သည်။

ငါသူတို့ကို ကန့်သတ်လိုက်တဲ့အခါ အကြောင်းကြားချက်ရမှာလား။

မဟုတ်ပါ၊ ပလက်ဖောင်းပေါ်တွင် တစ်စုံတစ်ဦးကို သင်ကန့်သတ်လိုက်သောအခါတွင် ၎င်းတို့ကို သင်ကန့်သတ်ထားသည့် အကြောင်းကြားစာကို ၎င်းတို့ ရရှိမည်မဟုတ်ပါ။

ပလက်ဖောင်းပေါ်ရှိ တစ်ယောက်ယောက်ကို ကန့်သတ်ထားနိုင်ပါသလား။

ဟုတ်ပါသည်၊ သင်သည် တစ်စုံတစ်ဦးကို မိုဘိုင်းအက်ပ်မှ သို့မဟုတ် Facebook ဝဘ်ဆိုက်မှတစ်ဆင့် ကွန်ပျူတာမှ အလွယ်တကူ ကန့်သတ်နိုင်သည်။

သငျသညျဒါ့အပြင်လိုနိုင်ပါစေ:
ဖျက်လိုက်သော Facebook မက်ဆေ့ချ်များကို မည်သို့ပြန်လည်ရယူရမည်နည်း။
Facebook ပေါ်ရှိ ပို့စ်များကို အစုလိုက် ဖျက်နည်း။