Четврта сезона на Јелоустоун

Џејми Датон од YELLOWSTONE беше константна вреќа за бокс во текот на првите 3 сезони на серијата, меѓутоа, краток, но влијателен момент во третата година може да докаже дека тој конечно доаѓа во своето.

Видео на YouTube

Се очекува четвртата година од занесниот современ вестерн на Paramount да се врати на изложбите по ова лето. Додека љубовниците го чекаат неговото многу очекувано враќање на Јелоустоун, тие вртеа поглед наназад во најновите епизоди и можеби открија витално свеж навестување.

Џејми Датон (го игра Вес Бентли) можеби ќе има значајна улога во претстојната четврта година на Јелоустоун на Тејлор Шеридан.

Малиот екран на холивудскиот режисер и сценарист го заврши својот најнов дел пред една година со катастрофалниот хит сопственик на ранчот Џон Датон (Кевин Костнер) и неговите деца.

Заедно со животите на семејството на линијата што се движи кон четвртата година, публиката состави листа на главните осомничени.

Кога некои прсти се вперени во неуспешниот и посвоен син на Џон, Џејми, нов концепт теоретизира дека неговото владеење на терор допрва ќе се појави.

Во тековната статија на Reddit, 1 гледач видел краток, но влијателен момент помеѓу Џејми и претставникот на Market Equities, Вила Хејс (Карен Питман) што може да ги постави темелите за четвртата сезона.

Четврта сезона на Јелоустоун

Корисникот 7ruby18 објави: „Дали некој го забележа спектаклот во канцеларијата на Џејми во E3E10, начинот на кој тој се однесуваше со Вила?

Пред страшните напади врз Џон и неговите деца, Бет (Кели Рајли) и Кејс (Лук Грајмс), Џејми се натпреварува со Вила на неговото работно место.

Но, кога Вила и нејзиниот тим за економија пристигнуваат, Џејми поминува веднаш покрај неа и го поздравува натрапникот што се приближува.

Написот продолжува: „Додека тој стана и изгледаше како да лебди, Вила ги подаде рацете кон него и му пријде.

„Џејми помина покрај неа, не ја ни призна, а потоа му подаде рака во знак на поздрав на гувернерот кој влезе зад Вила“.

Од почетокот на шоуто во 2017 година, Џејми се бореше да избега од сенката на неговиот татко.

Иако сега се наведува како можен осомничен за нападите врз неговите најблиски, многу публика се согласува дека тој треба да се одржува како можна опасност во тековната војна за имотот на Јелоустоун.