Peaky Blinder беше една од најпопуларните британски телевизиски драмски серии. Стивен Најт ја создаде криминалната драма. Го сакаат луѓе од сите сфери на планетата и има многу обожаватели. Луѓето со нетрпение чекаат уште една сезона по успехот на првите пет сезони. Ќе се врати Peaky Blinder. Неговиот креатор, Peaky Blinder, изјави во изјавата „Peaky Blinder“ дека 6-та сезона ќе се врати со голема брзина. Сепак, производството беше одложено поради пандемијата. Тој додаде дека 6-та сезона ќе биде најпријатна и ќе ги исполни сите очекувања на навивачите.

Сезоната 6 ќе биде последната сезона од 6-та сезона, како што знаете. Според изворите, снимањето започнало во јуни 2021 година. Ова на Твитер го објавила екипата, која исто така им се заблагодарила на актерската екипа и членовите на екипажот за нивните неверојатни шест сезони.

Премиум Датум на Peaky blinder Сезона 6

Првично, серијата ќе биде објавена на BBC. Подоцна, ќе биде достапен и стриминг на Нетфликс. Емет Џеј Сканлан објави црно-бела фотографија од Пики Блиндер што ја направил во април. Можете да ја очекувате новата сезона во наредните месеци.

Детали за заплетот на Peaky Blinders сезона 6

Во петтата сезона, го видовме Мајкл како се обидува да ја прошири наркотичната компанија во таканареченото ново време. Петтата серија на Peaky Blinders заврши откако Мајкл не успеа да ги запре неговите напорни напори за ширење на компанијата. Петтата сезона заврши со многу неодговорени прашања. Гледачите на емисијата со нетрпение чекаат да ги дознаат нивните одговори. Томи го уби Алфи Соломонс во текот на сезоната пред да направи чудесно враќање. Обидите на Шелби да пука во Мозли исто така ќе престанат да функционираат.

Шестата сезона ќе продолжи од крајот на петтата сезона, но гледачите ќе го разберат ова. Луѓето кои гледаат очекуваат повеќе пресврти, пресврти и објаснувања зад предавствата и желбата за смрт.

Стивен Најт, креаторот, рече дека креаторите на серијата веруваат дека шестата сезона ќе биде возбудлива и дека гледачите ќе уживаат во неа. Приказната ќе се раскаже поинаку. Тој исто така рече дека тоа нема да ги измами гледачите.

Улоги во сезоната на Peaky Blinders

Луѓето очекуваат многу повеќе од последната сезона. Тоа беше нешто што креаторите го земаа предвид и ќе можете да ги видите поранешните членови на актерската екипа исто како и новодојденците. Еве ја актерската екипа за 6-та сезона

  • Силијан Марфи ќе ја преземе улогата на Томи Мајкл Шелби
  • Пол Андерсон ќе го посвои Артур Шелби како најстар брат Шелби.
  • Фин Кол ќе се појави како Мајкл Греј
  • Софи Рандл ќе стане единствената брат или сестра на Ада Торн Шелби.
  • Конрад Кан е новиот лик што ќе се открие во 6-та сезона.
  • Амбер Андерсон е нов лик според нејзиниот Инстаграм.
  • Лизи Шелби ја игра Наташа О'Киф
  • Фин Шелби го посвојува Хари Киртон
  • Паки ќе ја толкува улогата на Џони Догс.