Драмата на HBO можеби е завршена, но сепак се надеваме на втора сезона.

Провокативната серија на Кејт Винслет, Mare of Easttown, ја претстави својата последна епизода кон крајот на месец мај, со минималниот детектив, во финишот, кој ја открива вистината за смртта на Ерин Мекменамин на заплетот кој многу гледачи не го очекуваа тоа.

Иако дознаваме дека е искасапено (советите за убиство на Маре од Исттаун во моментов се собираат) и местото на двете исчезнати жени, сè што ни треба е да откриеме сега е дали Маре доаѓа 0 за втората сезона.

Датум на издавање на Mare Of Easttown сезона 2

Ејч-би-о не се занимаваше веднаш со зачинето дали Маре од Исттаун ќе се врати втора година, па затоа е тешко да се зборува секогаш кога можеме да очекуваме дека втората сезона ќе се појави на нашите екрани. Производството на првата сезона започна во есента 2 година, без оглед на тоа што беше запечатено во месец април 2 година доколку распространетата ковид почна да се шири низ Соединетите држави.

Снимањето продолжи на почетокот на септември и очигледно заврши еден месец подоцна. Ако оцениме дека создавањето на секвенцата зграпчена осум месеци и добиеме извештаи за периодот на синџир на скриптирање, почетната што можеме да ја гледаме втората година на Маре од Исттаун наскоро ќе биде летото 2022 година - освен ако не се дозволат прекини поврзани со преовладување на капацитетот.

The Cast Of Mare Of Easttowm сезона 2

Сигурно, тоа нема да биде Маре од Исттаун, освен ако Маре, па ако HBO го ресетира аранжманот, Кејт Винслет можеби ќе треба да се врати како т.н. детектив од Филаделфија. Веројатно ќе ја гледаме и целата куќа на Шихан во следната сезона, така

  • Жан Смарт глуми Хелен Фахи
  • Ангури Рајс се однесува како Сиобан Шихан
  • Дејвид Денман глуми Френк Шихан
  • Нил Хаф глуми отец Ден Хестингс

Изи Кинг како Дру Шихан ги повторува нивните личности за второ патување во Исттаун. Гледаме јасно дека Еван Питерс никогаш нема да го врати Колин Забел, потоа заминувањето на неговиот лик од петтиот дел, а истото важи и за Ерин Мекменамин од Кејли Спени.