Манифест сезона 3

Добрата вест е како Ен-Би- драмата е обновена трета сезона, ќе добиеме одговори на сите прашања што ги имаме за многу енигматичниот Манифест. Лошата вест е што може да потрае малку подолго од очекуваното. Но, засега, заокружуваме сè што знаеме за серијата по оние кои се вратија и нивните најблиски откако се претпоставува дека се мртви, како на пример откако авион исчезна пет години. Опишан како спој помеѓу Lost и The Leftovers, секоја недела за време на своето второ излегување, Manifest на NBC продолжи да привлекува тврдокорни фанови. Кога беа комбинирани гледањата во живо и проследените преноси, неговата двосејна сезона од 13 епизоди имаше во просек 7.7 милиони гледачи, така што не е изненадување што е обновена за третата сезона.

Парцел

Третата сезона ќе започне по последните четири месеци од втората сезона. Неколку точки за заплетот се: лик може да се појави сосема ненадејно од семејството на Грејс, а Џеф и Саанви се обидуваат да дознаат повеќе за Летот 828. Првата епизода „опашка“ од третата сезона. Можеме да видиме дека еден од деловите на летот, од самиот почеток, е потопен во океанот. Во третата сезона, Саанви ќе биде главната тема додека се обидува да смисли начини како да се извлече од убиството што го извршила. Дали таа ќе го добие за чисто пиште? Има ли некој да ја поддржи? Како таа ќе ја преболи болката предизвикана од ова злосторство?

Фрли

Членовите на актерската екипа не сменија ништо и главните ликови ќе се вратат како порано. Џош Далас ќе се врати како Бен Стоун, а Мелиса Роксбург ќе се врати како неговата девојка Михаела Стоун. Другите ликови кои ќе бидат во третата сезона се - Луна Блез како Каменот на маслинката, Мелиса Роксбург, како Михаела Стоун, ќе биде Џош Далас ќе се однесува како Бен Стоун, Џеј Ар Рамирез ќе го игра ликот Џаред Васкез, Кал. Стоун како Џек Месина, Грејс Стоун како Атина Карканис

Датум на издавање

На 15 јуни, по завршувањето на втората серија претходно оваа година, Manifest беше обновен за трета сезона од NBC. Сепак, мрежата сè уште не откри точен датум на објавување за новата сезона. До падот на втората сезона во јануари 2020 година, првата сезона беше објавена на каналот во септември 2018 година. Гледачите треба да очекуваат да го видат шоуто во април или мај 2021 година, следејќи го истиот распоред за издавање.