Невина серија 2

Надградби на Innocent Series Two: Втората сезона на „Innocent“ Објавена на ITV на 2 мај, а главниот лик го додели Кетрин Кели бидејќи. Знајте каде беше наведена втората серија „Невино“, информациите за нејзината приказна и многу повеќе.

Следната сезона на драмата ITV Innocent се појави во понеделник, 17 мај. Мистериозната драма за убиство ја вклучува Кетрин Кели бидејќи главниот лик заедно со Џејми Бамбер, Пријанга Барфорд, Шон Дули, Мајкл Стивенсон, Лора Ролинс, Џенин Вуд, заедно со Ејми- Ли Хикман заедно со другите членови на актерската екипа кои заработуваат одлични критики од толпата.

Иако корисниците на мрежата се воодушевени од ненадејните заплетови и пресврти на овој криминален трилер, тие исто така зборуваа и за прекрасните места на кои се прикажува серијата. Треба да ѕирнеме во двете места за снимање на серијата Innocent.

Кој беше серијата „Невини“ со две снимки?

Приказната на оваа серија е професионално концентрирана за тоа што Сали Рајт играше со Кетрин Кели, која се обидува со сите методи да ја добие титулата, откако беше погрешно обвинета дека имала афера со нејзиното 16-годишно дете, Метју, кое било избодено од скршена тегла со цитрус.

Невина серија 2

 

Сезоната добива 5 децении по времето кога Сали се враќа во нејзиниот роден град Кесвик откако ќе се појават докази дека таа не го поддржувала убиството што се случило. Местото од вистински восхитувачкиот град Кесвик во Езерската област, трилерот нагласува неверојатни сцени од шуми и вода. Но, каде се снимаше шоуто? Скролувајте надолу за да дознаете повеќе.

Невини серии две локации за снимање

Според Bustle, Innocent two бил однесен на две различни места. Езерска област во Англија и Даблин во Ирска. Следната сезона, исто така, вклучува и голем број сцени од оние полицајци кои се обидуваат да го откријат вистинскиот убиец кој го поддржува смртта на Метју и секоја од сцените што ја откриваат внатрешноста на полициската станица е снимена во едно старо училиште во Даблин.

Останатите оставени области од шоуто се направени во близина на живописниот град Кесвик и местата околу Лејк Дистрикт. Гледајќи го снимањето во вистинскиот град во кој е поставен наративот, извршниот продуцент на Innocent two, Џејми Гвилт, објасни дека имале неверојатни актери и приказна сместена во секси свет околу јужниот брег.

Овој пат го имаат Лејк Дистрикт, и тоа е фантастично место да се пласира приказна како оваа. Многу е убава но е луда и непредвидлива слика. Според сокетот, серијата е снимена на отворено, што сугерира дека сепак, Сали е слободна, таа верува дека е осамена.

Директната славна личност Кетрин Кели објави дека гледајќи во пукањето на одлична отворена област како што е оваа. Со тоа што беше ставен во Езерскиот округ беше навистина корисен однадвор затоа што таа е добра зделка.

Тоа е Лејк Дистрикт е популарно и главно место за снимање ТВ серии. Две емисии на BBC One, The A Word заедно со драматизацијата од 1997 година Вулканот е снимен околу Лејк Дистрикт.