Веќе ви недостасуваат грофот Дракула, Мејвис, Џони и остатокот од семејството на Хотел Трансилванија по нивното напредувачко возбудливо лето се оддалечуваат? Можно е мирно да се вдишува оттогаш Хотел Трансилванија 4 е во тек!

Хотелот Трансилванија не е ранливост меѓу најпродуктивната динамична основа во претходната деценија. Хотелот Трансилванија е филм на Адам Сендлер кој е наменет за домаќинствата. Адам Сендлер, заедно со модната забавност на неговото име за да генерира остварлива јасна приказна заемно пријатна, ќе се врати наскоро, а ние секако сме особено достапни.

Sony ја прогласи својата четврта форма на хотел Трансилванија, а ние се приближуваме до грофот Дракула, Мејвис, Џони. Дополнително, остатокот од фамилијата на Хотел Трансилванија по нивните постојани енергични летни одмори. Филмот е ТВ смена на дел од сликовниот мотел Трансилванија од 2012 година. Продолжение, дел 2. Премиерата беше во септември 2015 година, а третиот филм, секција 3: Летен одмор, беше објавен во јули 2018 година.

Хотел Трансилванија

Хотелот Трансилванија 4 требаше да биде создаден во февруари 2019 година и ќе биде создаден од писателот на измамници Тод Дурам. Пронајдете практично темпо со нијансите на четвртиот филм. Го имаме опфатено за вас во овој извештај.

Датум на издавање

По три успешни филмови, Sony го прогласи својот четврти вид, а врз основа на извештаите, Хотел Трансилванија 4 моментално ќе биде објавен на 20 декември 2021 година. Хотел-Трансилванија 4 е продолжение на Хотел Трансилванија 3: Летен одмор.

Парцел

Нашиот омилен Дракула ќе се врати без сомнение за да работи само за прв пат во хотел од класа далеку од вашиот свет. Како и да е, не помина долго кога тој тргуваше на премногу заштитнички начин кога едно дете ќе го најде хотелот и ќе и се предаде на младата тинејџерка на грофот. Тоа ќе биде возење исполнето со комедија и многу енергија.

Фрли

Според ресурсите, Селена Гомез како Мави, Сани Сендлер како Бејби Мевис/Сани, Адам Сендлер како гроф Дракула. Енди Самберг како Џонатан „Џони“ Лофрен, Кевин Џејмс како Франкенштајн, Дејвид Спејд како Грифин, Стив Бушеми како Вејн. Киган-Мајкл Ки како Мареј и Френ Дрешер како Јунис ќе се најдат во најсовремениот филм, Хотел Трансилванија во 2021 година.