Лас Енцинас заработи репутација на средно училиште полна со убиства и пари. Сезона 4 Елита само на Netflix се додава на оваа слика. Новата сезона е шпанска сапунска драма за адолесцентните шпански. Се карактеризира со истрага за убиство, нова сексуално активна младина и повторно обединување со старите соученици.

Нетфликс ја имаше премиерата на 4-та сезона на Elite овој викенд. Многу фанови постојано ги гледаа осумте нови епизоди на Нетфликс. Откако смртта на Поло беше решена во третата сезона, студентите од Лас Енцинас мораа да се справат со четворица нови соученици. Приказната содржи и нова истрага.

Драмата завршува драматично со откривање на сторителот и дополнителни информации за друго кривично дело. Во меѓувреме, езерото се користи како прикривање.

Се очекува петтата сезона да биде успешна, што е разбирливо со оглед на тоа што драмата има многу лабави краеви. Има и романтични заплетови и мистерија за телото во Лејк.

Приказна за елитна сезона 5

Нетфликс излезе на Твитер во мај 2020 година за да ја објави 4-та сезона, заедно со видео во кое беа вклучени членовите на актерската екипа. Нетфликс, исто така, објави во февруари 2021 година дека шоуто ќе биде продолжено за петта и последна сезона.

Нетфликс обично објавува нови сезони секоја сезона. Елитната сезона 5 може да биде објавена веднаш во јуни 2022 година. Ќе има 8 епизоди во 5-та сезона.

Валентина Зенере (Аргентина) ќе игра против Софија. Андре Ламоља (Бразил) ќе игра со Гонзало. Нетфликс, исто така, го одбра Ерик, француски актер.

Приказната за 5-та сезона на Elite ќе се фокусира на кланот Бланко Комерфорд. Ари и Менсија го информираат својот татко за аферата на Армандо со Ари, предизвикувајќи бес на Бенџамин. Може да очекувате да се вратат помалите ликови во следните епизоди. Дополнително, ќе најдете дополнителни информации за вистинските намери на директорот на Лас Енцинас.

Ниту една програма не нуди толку жешки, тешки заплеткувања. Иако некои парови се чини дека се постабилни, тоа сепак ќе создаде проблеми. Средношколските љубовни триаголници се вообичаени, а новите деца сигурно ќе прават проблеми!