Карлос Монтеро и Дарио Мардрона ја создадоа.Шпанска трилер тинејџерска драма телевизиска серија. Сместен во Лас Енцинас (измислено елитно средно училиште), тој се фокусира на односите на тројца студенти од работничката класа запишани во Лас Енцинас преку програма за стипендирање. Првата сезона од серијата беше објавена на 5 октомври 2018 година.

Просторија

испитува теми и концепти поврзани со тинејџерски драми. Исто така, претставува попрогресивни прашања отколку неговите клишеа. Тие вклучуваат многу различни сексуални теми. Серијата има блиц-напред структура која вклучува елемент на мистерија. Секоја сезона е поставена во две временски линии.

Детали за сезона 4:

Видео на YouTube

Најновата сезона беше премиерно прикажана на интернет. Петок, 18 јуни, 20,21, на Нетфликс

Сезона 4 се отвора со нова училишна сезона во Лас Енцинас. Има и нов директор (Диего Мартин), кој е еден од најмоќните европски бизнисмени и е желен да ја врати институцијата Лас Енцинас на вистинскиот пат. Тој е придружуван од неговите три деца (Карла Дијаз Мартина Кариди Ману Риос), три тинејџерки кои, како и тој, се навикнати да го имаат својот пат. Знаат и како да направат да функционира.

Ицан Ескамила е ѕвездата на Самуел, Мигел Бернардо го портретира Гузман. Арон Пајпер го портретира Омар. Клаудија Салас ја портретира Ребека. Џорџина Ајусо го игра Омар. Клаудија Салас ја портретира Ребека. Карла Дијаз го портретира Ари. Мартина Кариди е Менсија. Ману Рос е Патрик. Пол Гринч го игра Филип. Диего Мартин го изведува Бенџамин. Мина Ел Хамани ја портретира Надија.

Каде можам да го гледам „Elite“?

Ексклузивно стриминг на Нетфликс