Елитна сезона 5

Драмата претходно беше обновена за трката 5. Четвртата сезона на Елита падна Netflix со нови осум епизоди- и учениците кои се враќаат во Енцинас се сретнаа со нивната конкуренција со нивните најнови четворица соученици.

Успевајќи ја книгата беше набавено убиството на Поло, а другото прашање е фокусирана во четвртата сезона и насилникот е прогласен на крајот на играта. Иако, ова не е само првото злосторство што се случило, туку бајо е место на фурнир.

Елитата обновена за петта сезона?

Да…!! Уште во февруари, Карла Дијаз (функционира како новодојдената Али) и Џорџина Аморос (глуми како Кајетана) ја објавија воодушевувачката петта сезона која е рестартирана стоејќи низ распакувањето на Инстаграм. Заедно со поволната вест е дека најновите епизоди се веќе во креирање, па затоа оптимистички нема да треба да чекаме многу од една година среде сезоните сега.

Датум на издавање

Елитна сезона 5

За жал, секогаш кога сме свесни дека работата на петтата сезона е претходно во изградба, до сега нема датум за објавување. Локацијата среде 2-та и 3-та пауза беше во календарска година, така што постои можност ова да биде факт кога повеќе. Во меѓувреме, мораме да останеме фокусирани на законската страница на Инстаграм бидејќи тоа е локацијата на која е можно да се лоцира уживањето покрај содржината на клипот од најновата и повратната екипа.

Враќање на елитата

Двајцата главни актерки кои можеби нема да се вратат се:

  • Андер се однесува како Арон Пајпер
  • Гузман го глуми Мигел Бернардо кој тргнува на нивните турнеи на крајот на четвртата сезона. Иако, секвенцата на Elite Shorts е еден начин за овие улоги да се појават, а овие тинејџери сакаат да споделуваат гласовни пораки и да остваруваат видео повици.
  • Ицан Ескамила се однесува како Самуел (алијас Саму)
  • Омар Ајусо се однесува како Омар
  • Клаудија Салас се однесува како Ребека (алијас Ребе)
  • Џорџина Аморос се однесува како Кајетан
  • Карла Дијаз се однесува како Ари
  • Ману Риос се однесува како Патрик
  • Мартина Кариди се однесува како Менсија
  • Диего Мартин се однесува како Бенџамин