Црна летна сезона 2: датум на издавање, актерска екипа и заговор сè што знаеме досега!
Црна летна сезона 2: датум на издавање, актерска екипа и заговор сè што знаеме досега!

Tо сите љубители на ова шоу „Црно лето“, достојно за прејадување, ако го барате неговото најново ажурирање, вие сте на вистинското место. Имаме одлични вести за сите фанови. Серијата е подготвена за премиерата на втората сезона наскоро.

Оваа нова оригинална серија на Netflix за напад на зомби првично дојде на 11 април 2019 година, но ќе знаете дека обожавателите беа со километри оддалечени од зомбите кога го видоа финалето на сезоната. Помина повеќе од една година од финалето на сезоната. Претставата е во најдлабокиот и најсмртоносниот напад на зомби за време на Z-Nations. Ова е она што треба да го слушнете за 2-та сезона на „Црно лето“.

Датум на издавање на 2-та сезона на црно лето

Голема среќа, момци! Добри вести, луѓе! NetFlix оваа претстојна сезона го обнови второто Црно лето. Ажурирањето беше направено од Netflix NX Twitter во ноември 2019 година. Џејми Кинг, кој глуми во шоуто како Роуз, исто така, ја зеде Твитер со себе веста дека и таа ќе глуми и ќе биде продуцент за втората сезона.

Две години подоцна, во средината на 2020 година, заврши создавањето на пандемијата Ковид-19. Беше објавено во јули 2020 година дека производството се очекува да започне во август, но дека беше откажано до 3 септември 2020 година, во овој момент.

Официјалниот датум на смената на сезоната што резултира не беше објавен. Очекуваме да го соопштиме до 2020 година или средината на 2021 година.

Заплет на црно лето сезона 2

Иако немаме официјално резиме, втората сезона веќе ја објавува актерот Џејми Кинг. Во едно интервју за стрипови, таа вели: „Сè што мислите дека ќе се случи е дека ќе се пошегувам, тоа никогаш не може да се случи. Навистина ќе ве држи да ја чешате главата. Тоа е речиси како најреалните карактеристики на момчето. Како поединецот е арогантен? Дали имаат некоја форма на поголема мотивација? Тоа е толку кул затоа што речиси го прави животот како буквално. Никогаш не сакав да го читам она што ќе го видам секогаш кога ќе го прочитам сценариото“.

Роуз ја следеше својата ќерка на крајот на примарната сезона. Спирс и Сан разработија начин да го изведат возењето наместо Роуз.

Улоги за 2-та сезона на црно лето

Потребна е следната сезона за да се вратиме на главната екипа на Роуз, Џејми Кинг, Џулиус Џејмс Џастин Чу Каријан, Вилијам Флауерс Сал Велез Џуниор, Ленс Келси Флауер и Корејките Кристина Ли. За претстојните детали за Црното лето, останете во контакт со www.jguru.com