Почетна Игри Најдобар начин за поправање „Во тек е одржување на серверот“ во еФудбал

Најдобар начин за поправање „Во тек е одржување на серверот“ во еФудбал

0
Најдобар начин за поправање „Во тек е одржување на серверот“ во еФудбал
Најдобар начин за поправање на одржувањето на серверот е во тек во еФудбалот

Во тек е одржување на серверот Поправка на PES 2022, како да се поправи одржувањето на серверот во тек eFootball, најдобар начин да се поправи „Одржување сервер во тек“ во eFootball -

eFootball е серија видеоигри за симулација на фудбалски асоцијации развиени од Konami. Порано е познат како Pro Evolution Soccer (PES) на меѓународно ниво и Winning Eleven во Јапонија и Северна Америка.

Деновиве, многу корисници ја добија грешката Одржување на серверот во тек, Ве молиме обидете се повторно подоцна при отворањето на апликацијата на нивните уреди. Се надеваме дека решението на проблемот може да се поправи.

Значи, ако и вие сте еден од оние кои се соочуваат со проблемот на одржување на серверот во тек, само треба да ја прочитате статијата до крај бидејќи ги наведовме чекорите за да го поправите.

Како да се поправи „Во тек е одржување на серверот“ во еФудбал?

Грешката за одржување на серверот во тек значи дека апликацијата моментално се ажурира. За тоа време, нема да можете да ја играте играта додека не заврши процесот.

Меѓутоа, понекогаш, грешката доаѓа и по завршувањето на одржувањето. Оттука, во оваа статија, наведовме неколку начини на кои можете да го решите проблемот на вашата сметка.

Ажурирајте ја апликацијата

Ако ја користите старата верзија на апликацијата, тогаш треба веднаш да ја преземете најновата верзија на апликацијата. Еве како можете да ја ажурирате вашата апликација.

 • Отворете го Google Play Продавница or App Store на вашиот телефон.
 • Пребарај за е Фудбал во полето за пребарување и притиснете enter.
 • Ако гледате ажурирање, кликнете на Копче за ажурирање за да ја преземете најновата верзија на апликацијата.
 • Откако ќе се ажурира, отворете ја апликацијата и вашиот проблем треба да се поправи.

Повторно инсталирајте ја апликацијата

Ако горенаведениот метод не ви помогне да го решите проблемот, треба да се обидете да ја деинсталирате и повторно да ја инсталирате апликацијата eFootball на вашиот паметен телефон.

Деинсталирањето на апликацијата ги поправа повеќето проблеми со кои се соочи корисникот на апликацијата, па затоа треба да ја деинсталирате. Еве како можете повторно да ја инсталирате апликацијата eFootball на вашиот телефон.

 • Притиснете и задржете Апликација за е-фудбал икона.
 • Допрете на Отстранете ја апликацијата or Копче за деинсталирање.
 • Потврдете го бришењето со допирање на Отстрани or Избриши.
 • Откако ќе се деинсталира, отворете Google Play Продавница or App Store на вашиот уред.
 • Пребарај за е Фудбал и притиснете Enter.
 • Кликнете на Копче за преземање за да ја инсталирате апликацијата на вашиот телефон.
 • Откако ќе се преземе, отворете ја апликацијата и вашиот проблем треба да се поправи.

Почекајте го

Ако горенаведениот метод не работи за вас, тогаш треба да почекате неколку минути или неколку часа за да исчезне грешката. Според eFootball, грешката автоматски исчезнува откако ќе заврши одржувањето.

Затоа, треба да се обидете да ја отворите апликацијата по 1 или 2 часа. Меѓутоа, ако има ажурирање од големи размери, може да потрае подолго време за да заврши одржувањето.

Некои корисници пријавија дека грешката автоматски исчезнува по 2 или 3 часа од нивните апликации.

Заклучок: Поправете го „Во тек е одржување на серверот“ на еФудбал

Значи, ова се начини на кои можете да ја поправите грешката за одржување на серверот во тек на eFootball. Се надеваме дека статијата ви помогна да ја поправите грешката на вашата сметка.

За повеќе написи и ажурирања, следете не на социјалните медиуми сега и бидете член на DailyTechByte семејството. Следете не Twitter, Instagram, и Facebook за повеќе неверојатни содржини.

Колку долго трае одржувањето на серверот?

Одржувањето на серверот обично трае неколку минути. Меѓутоа, во некои случаи, ако се работи за големо ажурирање, потребни се часови.

Вие исто така како што се:
Како да се поправи „Пристапот во моментов е ограничен“ во еФудбалот?
Како да ја поправите автоматската корекција што не работи на вашиот iPhone?

Остави ОДГОВОР

Ве молиме внесете го вашиот коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде