Почетна Автори Објави од Нитеш Кумар

Нитеш Кумар

Нитеш Кумар
788 МЕСТА 0 КОМЕНТАРИ
Нитеш е страстен блогер, гејмер, филмови, ТВ емисии и љубител на стрипови. Тој пишува блогови за информации за технологијата, прегледи на производи, како функционира технологијата и дневни вести за тоа како гигантските технолошки компании како Apple, Google, Microsoft, Facebook го менуваат нашиот свет и сакаат да споделуваат сè овде на philsportsnews.

Најновите пораки